(VERVROEGING INSCHRIJVING TREKTOCHT 2024)

Published by Marieke De Backer on

(vanaf Jonghernieuwers)

‼️BELANGRIJKE UPDATE TREKTOCHT 2024‼️

Na het nieuws over de correctie van de inschrijfprijs, hebben we nog een belangrijke update: de inschrijfperiode is vervroegd ten opzichte van voorgaande jaren. De nieuwe deadline is 14 december om 23:59 uur, in plaats van 31 december. Dat betekent dat jullie nog slechts 4 dagen hebben om je in te schrijven. Alle info vinden jullie in het eerste (aangepaste) boekje in de bijlage. 

Belangrijk om te weten is dat de correcte prijs van het voorschot €100,- bedraagt. JEKA heeft de voorschotprijzen dit jaar verhoogd in vergelijking met voorgaande jaren.
Het is cruciaal dat we het definitieve aantal deelnemers correct en tijdig doorgeven aan JEKA om een soepele organisatie van de trektocht te waarborgen.

Heb je reeds de eerder gecommuniceerde €80 betaald? Dan vragen wij vriendelijk om het resterende bedrag van €20 eveneens over te maken op hetzelfde rekeningnummer.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De mailadressen van team trektocht staan eveneens in het boekje.

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie een onvergetelijke tijd te beleven tijdens de trektocht in Tsjechië. 💙🧡


Categories: Trektocht