Leeuwkeskalender

Liefste leeuwkes

Op deze brief vinden jullie de leeuwkeskalender tot op het einde van 2021 terug. Hopelijk blijven jullie allemaal even enthousiast naar de KSA komen, dan kunnen we ons allemaal samen nog veel amuseren!

Zondag 26 september

Vandaag spelen we een leuk en muzikaal spel, kom dus zeker allemaal naar de KSA om te dansen, te springen , te zingen, plezier te maken en nog zo veel meer!

Zondag 14 november

Vorige week was het geen KSA, dat moeten we deze week dus dubbel en dik inhalen. Kom met z’n allen naar de KSA om er een fantastisch leuke namiddag van te maken!

Zondag 3 oktober

Vandaag komen er veel nieuwe vriendjes naar de KSA. Kom dus naar onze lokalen om er een super leuke namiddag van te maken!

Zondag 21 november

Vandaag is het een zeer speciale en belangrijke dag voor onze KSA. Vandaag is het namelijk Christus Koning. We spelen een volledige dag spelletjes met de jongste bannen samen en kunnen ook onze gele fluitkoord verdienen vandaag J . Uiteraard krijgen jullie hierover nog een brief met meer uitleg.

Zondag 10 oktober

Kom deze zondag met zo veel mogelijk leeuwkes naar de KSA! Misschien gaan we wel naar De Gavers of naar het bos …

Zondag 28 november

Vandaag spelen we terug een super leuk spel!!! Alle leeuwkes zijn dus terug welkom bij ons op de KSA.

Zondag 17 oktober

Leve de K, leve de S, leve de A, leve de KSA! Woehoe vandaag is het terug KSA, kom dus maar snel naar de Atembekeweg om leuke spelletjes met ons te spelen!

Zondag 5 december

Vandaag komt er een zeer speciaal iemand bij ons op bezoek. Kom zeker een kijkje nemen op de KSA om te ontdekken wie dit is …

Vrijdag 22 oktober

Vandaag is het de dag van de jeugdbeweging. Dat wil zeggen dat jullie allemaal in jullie KSA uniform naar school mogen! Trek dus jullie zwarte short en jullie KSA trui aan deze ochtend en ga zo naar school!

Zondag 12 december

Vandaag zijn we enkel met de 3 jongste bannen aanwezig op de KSA. De oudere kinderen zijn namelijk hard aan het studeren voor de examens. Geen probleem, nu hebben we de KSA voor ons alleen! Kom dus zeker massaal naar de KSA!

Zondag 24 oktober

Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat we gaan doen vandaag? Kom dan zeker naar de KSA. De leiding is er alvast klaar voor!

Zondag 19 december

Vandaag is het de laatste zondag van 2021 dat er KSA zal zijn. Profiteer er dus allemaal nog eens van en kom naar de KSA om voor de laatste keer dit jaar een supertof spel te spelen!

Zondag 31 oktober

Na een lange week school is het vandaag eindelijk terug KSA! Joepie!

Zondag 26 december tot zondag 9 januari

Tijdens de kerstvakantie is er geen KSA.

Zondag 7 november

Aangezien de oudste kinderen vandaag nog op herfstweekend zijn is het geen KSA deze zondag.

Zondag 29 december

Vandaag staan er twee leuke dingen op het programma: ons kerstfeestje en ons kerstconcert! Extra info volgt.

 brief-sleepover-leeuwkes

Data om te onthouden:

  • Woensdag 5 januari 2022: Filmnamiddag
  • Maandag 4 juli 2022 tot en met zondag 10 juli 2022: klein kamp te Genk(bezoekdag = ophaaldag zal plaatsvinden op zondag 10 juli 2022).

Als er nog vragen zijn kunnen jullie steeds terecht bij de leeuwkesleiding: