Leeuwkeskalender

Liefste leeuwkes

Op deze brief vinden jullie de leeuwkeskalender tot op het einde van januari terug. Hopelijk blijven jullie allemaal even enthousiast naar de KSA komen, dan kunnen we ons allemaal samen nog veel amuseren!

Zondag 9  oktober Leve de K, leve de S, leve de A, leve de KSA! Woehoe vandaag is het terug KSA, kom dus maar snel naar de Atembekeweg om leuke spelletjes met ons te spelen!
Zondag 16 oktober Kom deze zondag met zo veel mogelijk leeuwkes naar de KSA! Misschien gaan we wel naar De Gavers of naar het bos …
Vrijdag 21 oktober Vandaag is het de dag van de jeugdbeweging. Dat wil zeggen dat jullie allemaal in jullie KSA uniform naar school mogen! Trek dus jullie zwarte short en jullie KSA trui aan deze ochtend en ga zo naar school!
Zondag 23 oktober Na een lange week school is het vandaag eindelijk terug KSA! Joepie!
Zondag 30 oktober Aangezien de oudste kinderen vandaag nog op herfstweekend zijn is het geen KSA deze zondag.
Zondag 6 november Vorige week was het geen KSA, dat moeten we deze week dus dubbel en dik inhalen. Kom met z’n allen naar de KSA om er een fantastisch leuke namiddag van te maken!
Zondag 13 november Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat we gaan doen vandaag? Kom dan zeker naar de KSA. De leiding is er alvast klaar voor!
Zondag 20 november Vandaag is het een zeer speciale en belangrijke dag voor onze KSA. Vandaag is het namelijk Christus Koning. We spelen een volledige dag spelletjes met de jongste bannen samen en kunnen ook onze gele fluitkoord verdienen vandaag. Uiteraard krijgen jullie hierover nog een brief met meer uitleg.
Zondag 27 november Leve de K, leve de S, leve de A, leve de KSA! Woehoe vandaag is het terug KSA.
Zondag 4 december Vandaag komt er een zeer speciaal iemand bij ons op bezoek. Kom zeker een kijkje nemen op de KSA om te ontdekken wie dit is …
Zondag 11 december Vandaag zijn we enkel met de 3 jongste bannen aanwezig op de KSA. De oudere kinderen zijn namelijk hard aan het studeren voor de examens. Geen probleem, nu hebben we de KSA voor ons alleen! Kom dus zeker massaal naar de KSA!
Zondag 18 december Vandaag is het de laatste zondag van 2021 dat er KSA zal zijn. Profiteer er dus allemaal nog eens van en kom naar de KSA om voor de laatste keer dit jaar een supertof spel te spelen!
Zondag 25 december Tijdens de kerstvakantie is er geen KSA.

Vrolijk kerstfeest allemaal.

Woensdag 28 december Vandaag staat er iets super leuk op het programma: ons kerstfeestje! Extra info volgt.
Zondag 1    januari Gelukkig Nieuwjaar! Ook vandaag is er geen KSA, na de vakantie zijn we terug van de partij.
Woensdag 4 januari Vandaag zijn jullie allemaal welkom voor een super leuke film. Meer info volgt nog.
Zondag 8    januari Volgende week zijn jullie terug welkom op de KSA. Wij Kijken er alvast naar uit.
Zondag 15 januari Zijn jullie ook zo benieuwd naar wat we gaan doen vandaag? Kom dan zeker naar de KSA. De leiding is er alvast klaar voor!
Zondag 22 januari Kom deze zondag met zo veel mogelijk leeuwkes naar de KSA! Misschien gaan we wel naar De Gavers of naar het bos …
Zondag 29 januari Na een lange week school is het vandaag eindelijk terug KSA! Joepie!

Data om te onthouden:

  • Vrijdag 21 oktober: Dag van de jeugdbeweging
  • Zondag 20 november: Christus Koning
  • Woensdag 28 december: Kerstfeestje
  • Woensdag 4 januari: Film

Als er nog vragen zijn kunnen jullie steeds terecht bij de leeuwkesleiding: