Leeuwkesleiding

Hey lieve Leeuwkes!

Dit kampjaar hebben de leeuwkes een leidingsploeg van 3 jongens en 5 meisjes.

De jongste van de leidingsploeg is Falke, ze is heel muzikaal en speelt piano. Wie weet spot je haar talent wel op Christus Koning! Ze zit al sinds de leeuwkes in de KSA. Ze volgt Latijn-Wiskunde en zit in het 6de middelbaar.

Degene die daarop volgt is Rune, zij is dezelfde leeftijd als Falke en zit dus ook in het 6de middelbaar. Ze volgt STW. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen. Ze is ook verantwoordelijk voor de wc’s dus als de wc’s niet proper zijn mag je haar altijd contacteren!

De jongste leider is Simon, hij heeft ook een jongere zus in de KSA die bij de JHN’ers zit. Net zoals Falke studeert hij Latijn-Wiskunde.

Dan hebben we Amber, ook zij volgt Latijn-Wiskunde en is zelfs klasgenoot van Simon! Ze heeft ook 2 zussen in de KSA. Amber is ook zeer muzikaal en speelt gitaar in haar vrije tijd.

Op naar degene die al 2de jaar leiding is: Hanne. Ze heeft 2 zussen in de KSA (zelfs 1 tweelingszus) die beide ook in de leiding staan! Hanne zit in haar eerste jaar in het hoger en volgt lerarenopleiding LO&BR. In haar vrije tijd houdt ze ervan om een toertje te gaan lopen.

Matisse heeft na 2 jaar hernieuwer gekozen om leiding te worden, hij koos voor zijn eerste jaar leiding voor de leeuwkes! Hij zit in zijn 2de bachelor Handelswetenschappen aan UGent.

Kyana staat voor haar 4de jaar leiding bij de leeuwkes. De 3 jaar ervoor stond ze ook bij de leeuwkes, ze heeft dus al het meest ervaring met deze leeftijdsgroep. Ze studeert kleuteronderwijs en hoopt volgend jaar een eigen klas te hebben. Op zondag ochtend geeft ze zwemles in de Gavers.

Als laatste hebben we Robin, hij is de oudste van de leidingsploeg want hij is namelijk al 6 jaar leiding! Omdat hij de leeuwkes zo leuk vond koos hij opnieuw voor hun. Hij is bewakingsagent aan UZ Gent.

Nog een leuk weetje, 5 van de 8 leiding zitten in onze fanfare. Kom dus zeker eens langs om te luisteren.

Samen willen we er dit jaar graag op uittrekken met onze leeuwkes. We gaan naar het bos, naar de Gavers, op uitstap of spelen een spel op de KSA. Komen jullie ook?

Hopelijk zien we jullie zondag weer!

Als er nog vragen zijn kunnen jullie steeds terecht bij de leeuwkesleiding.