Leeuwkesleiding

Hey lieve Leeuwkes!

Dit kampjaar hebben jullie een leidingsploeg van 3 meisjes en 4 jongens.

Onze jongste leider geeft nu zijn eerste jaar leiding en kwam er dus recent bij: Louis. Louis heeft 2 jongere broers en komt zelf al jaren naar de KSA. Op de KSA weet hij alles over het materiaal, hij is namelijk materiaalmeester.

Degene die daarop volgt is Merel. Zij staat nu haar tweede jaar in de leiding. Ook zij heeft jongere zussen. Merel is verantwoordelijk voor de kledij op de KSA. Heb je dus vragen over de bestelling van een trui, een t-shirt, …? Dan kan je zeker bij haar terecht!

Tegelijk met Merel staan Nathan en Keo nu ook hun tweede jaar in de leiding. Nathan zorgt er op de KSA voor dat onze EHBO doos goed gevuld is en dat er niets ontbreekt wanneer er een wondje verzorgd moet worden. Keo is net zoals Louis materiaalmeester. Nathan en Keo kennen elkaar al heel lang. Ze hebben samen met Merel nog in dezelfde ban gezeten in de KSA.

Kyana staat nu al 3 jaar in de leiding en heeft dus al iets meer ervaring. Ook Kyana is verantwoordelijk voor de kledij op de KSA. Naast de kledij zorgt Kyana er ook voor dat de fanfare van de KSA kan optreden en dat onze instrumenten er goed blijven uitzien.

Linde en Tuur zijn degenen met de meeste jaren ervaring. Zij starten nu aan hun 6e jaar in de leidingsploeg. Linde zorgt er op de KSA voor dat de verzekeringen van de kinderen allemaal in orde zijn. Tuur zorgt er dan weer voor dat ons busje helemaal in orde staat. Deze twee zaten ook in dezelfde ban toen ze nog lid waren.

Samen willen we er dit jaar graag op uit trekken met onze Leeuwkes. We gaan naar het bos, naar De Gavers, op uitstap of spelen een leuk spel op de KSA. Komen jullie ook?

Als er nog vragen zijn kunnen jullie steeds terecht bij de leeuwkesleiding: