Leeuwkesleiding

Hey lieve Leeuwkes!

Op deze pagina komen jullie een beetje meer te weten over wie er tijdens dit kampjaar jullie leiding zal zijn en wat deze zoal allemaal doen wanneer ze niet op de KSA zijn.

Dit jaar bestaat de Leeuwkesleiding uit maar liefst 7 enthousiaste en gedreven personen die er samen met jullie een onvergetelijk jaar van willen maken. Van die 7 personen zijn er 5 leidsters en maar 2 leiders, samen hebben ze al heel wat ervaring in het leiding geven. 

Als eerste leidster hebben we Julie, vorig jaar was ze nog Aspirant, maar vanaf dit jaar heeft ze er voor gekozen om onze leidingsploeg te komen versterken. Julie is 17 jaar en studeert economie-wiskunde in het Sint-Jozefsinstituut – Karmelieten en hoopt dit jaar af te studeren zodat ze Geraardsbergen kan inruilen voor een echte studentenstad. Wanneer Julie niet op de KSA aanwezig is, is ze ofwel naar de muziekschool waar ze piano probeert te spelen of kan je ze vinden in een danszaal waar ze aan Powerdance doet. Julie heeft ook nog één zus, Margo genaamd. Hiermee speelt ze samen lyra in onze fanfare.

Als tweede leidster hebben we Kyana. Omdat ze de Leeuwkes vorig jaar zo leuk vond besloot ze om nog een jaartje extra te blijven en ook haar 2de leidingsjaar bij de Leeuwkes door te brengen. Kyana is 18 jaar oud en studeert kleuteronderwijs aan de hogeschool VIVES in Kortrijk. Wanneer ze niet op de KSA of op school zit, kan je ze meestal nog terugvinden in het zwembad van De Gavers. In het zwembad is misschien wel een beetje fout geformuleerd, ze staat meestal aan de rand van het zwembad waar ze op zondagvoormiddag kinderen zwemles geeft ?.

Als derde leidster hebben we Celien. Voor Celien kent de KSA al wat minder geheimen, ze is namelijk dit jaar gestart met haar 5 leidingsjaar. Na enkele keren bij de Leeuwkes en Sloebers gestaan te hebben, staat ze dit jaar terug bij haar favoriete ban. Celien studeert orthopedagogie aan de Hogeschool Gent. Wanneer Celien niet op de KSA zit kan je haar meestal terugvinden in de Veldstraat in Gent, wat je daar allemaal kan doen en hoeveel centjes je daar kan uitgeven moet je maar eens vragen aan Celien of aan je mama of/en papa.

Als volgende hebben we Yasmine, vorig jaar stond ze nog bij de oudste ban van onze KSA. Dit jaar koos ze de jongste ban, persoonlijk vond ze dit maar een klein verschil. Het niveau waarop de leden zitten is toch zo goed als hetzelfde ?. Yasmine is afgelopen schooljaar afgestudeerd en staat sinds dit jaar aan de andere kant van de klas. Ze is dus een juf! Yasmine speelt niet enkel en alleen maar trommel in onze fanfare, maar is ook lid van het fanfarecomité.

Als laatste vrouwelijke leidster hebben we Lotte. Lotte is 23 jaar en daarmee ook direct de oudste leidster bij de Leeuwkes. Sommige onder jullie zullen Lotte wel al kennen want vorig jaar stond ze namelijk ook bij de Leeuwkes. Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie Lotte kennen van ergens anders dan de KSA. Eén van deze mogelijkheden is dat jullie haar kennen van op school, net zoals Yasmine staat Lotte ook in het onderwijs. Is het dan toch niet van vorig jaar of van op school dan is de derde en laatste mogelijkheid dat jullie haar kennen van op de atletiektraining. Lotte geeft looptraining aan startende lopertjes van ACG. 

Als eerste leider van de Leeuwkes hebben we Nathan. Net zoals Julie is het zijn eerste jaar in de leiding en is hij ook 17 jaar. Probeer een beetje vriendelijk te zijn tegen Nathan zodat hij liefst langer dan één jaar leiding wil zijn! Nathan gaat naar school in het Sint-Catharina-College in Geraardsbergen waar hij Latijn-wiskunde studeert. Na zijn schooluren kan je Nathan meestal terugvinden in een zwembad of op een looppiste waar hij zijn conditie op peil probeert te houden.

Als laatste leider hebben we Sebastiaan. Sebastiaan is net zoals Lotte 23 jaar en begint aan zijn 7de jaar in de leiding. Sebastiaan studeert klimatisering aan de Hogeschool Gent en is (hopelijk) aan zijn laatste semester bezig. Net zoals bijna iedereen van de leiding zit ook Sebastiaan in de fanfare waar hij het populairste instrument bespeelt, namelijk de trommel. Naast studeren is er natuurlijk ook plaats voor plezier. De details hierover zullen we jullie maar besparen! Sebastiaan heeft ook nog 2 broers en 1 zus in de KSA waarvan er zelfs 1 broer en 1 zus ook in de leiding zitten.

Voilà, we zijn rond, dit was de voorstelling van de Leeuwkesleiding voor het kampjaar 2020-2021. Wij met de leiding zullen er alvast alles aan doen om er een superleuk jaar van te maken met mega leuke vergaderingen en activiteiten. Vele groetjes!

Als jullie nog vragen hebben mogen jullie steeds contact op nemen met iemand van de leiding!

Contactgegevens: