Groot kamp

Groot Kamp wordt georganiseerd voor de Knapen, Jonghernieuwers, Aspiranten en Hernieuwers. Dit vindt meestal plaats tijdens de 1ste 2 weken van augustus, in Wallonië. We trekken dan 12 dagen de natuur in! We slapen in tenten, maken zelf ons eten, amuseren ons te pletter en ontdekken de wereld rondom ons. Het hoort allemaal bij Groot Kamp.

Begin augustus komen we op een lege kampweide toe en vanaf dan bouwen we samen die lege weide in sneltempo om tot onze leefwereld voor de komende 12 dagen. Tenten schieten als paddenstoelen uit de grond, sjorbalken worden in de grond geslagen als boter en daarvoor kunnen we alles wat we hebben geleerd op Paaskamp nu goed gebruiken.

Dit is natuurlijk allemaal niet vanzelfsprekend. Ten eerste rekenen we op een hechte groep. De groep is gevormd tijdens het jaar en het kamp is de kers op de taart van ons kampjaar. Op het kamp zelf helpen de Knapen, Jonghernieuwers, Aspiranten, Hernieuwers en Leiding elkaar waar ze kunnen en worden de vriendschapsbanden die doorheen het jaar ontstaan zijn nog sterker.

Twijfel niet en ga zeker mee op Groot Kamp! Het wordt een ervaring die je voor de rest van je leven zal bijblijven. Wij met de leiding kijken er alvast naar uit!