Knapenleiding

Daaaag knapen 🙂

Jullie behoren nu tot de ouderen van de KSA en zitten waarschijnlijk al een tijdje in de KSA. Jullie zullen daardoor zeker al heel veel weten over jullie medeknapen, maar over jullie leiding weten jullie ongetwijfeld veel minder. Daarom stellen we deze graag hieronder eventjes voor!

De 2 jonkies in onze leidingsploeg zijn Estée en Jasper. 

Jasper is 17 jaar en begint aan zijn laatste jaar wetenschappen talen in het Karmelieten. Hij zou graag directie studeren in het Lemmens, maar dat verwacht veel voorbereiding. Muziek is daarom ook wel zijn passie. Al 10 jaar speelt hij hoorn, maar ook piano en jachthoorn. Daarnaast zit KSA ook in zijn bloed. Net zoals zijn vader zorgt hij ervoor als materiaalmeester dat het nodige materiaal aanwezig is. Daarnaast kan je hem spotten in het Kruidvat in Zottegem. Tenzij hij weer in een vergadering zit met een of ander comité; fanfare, Cecilia, leerlingenraad, schoolraad,… noem maar op. Een echte bezige bij zo te zien! Zolang het maar geen sport is 😉 …

Estée is 17 jaar en start dus haar eerste jaar als leiding. Ze studeert sociale wetenschappen aan het College van Geraardsbergen. Voor haar eerste jaar leiding zette ze meteen de stap om voor de +12 te staan (zonder schrik). In haar vrije tijd is ze ofwel aan het winkelen, of aan het babbelen. Als je een babbeltje wilt doen, weet je haar te vinden. Binnen de KSA houdt ze zich bezig met de verkoop van de uniformen. Ontbreek je nog een das of een trui? Spreek Estée gerust aan!

Onze tweede mannelijke leider is Noah. Hij koos vorig jaar voor de hernieuwerban, maar maakt gelukkig vanaf dit jaar deel uit van deze super plezante leidingsploeg!  Noah is 18 jaar en zit in het 7de jaar op het KA te Geraardsbergen. Hij volgt daar een specialisatiejaar: schilderen en decoratie. Zijn hobby’s zijn fitness en KSA. Hij heeft dus veel tijd om aanwezig te zijn op de KSA. Op de vergaderingen, kampen en evenementen zal hij allemaal terug te vinden zijn! Ook zit hij ondertussen al meer dan 6 jaar in de fanfare. Natuurlijk kan KSA niet al zijn vrije tijd in beslag nemen. Als er niks te doen is op de KSA (wat niet vaak het geval is), vind je hem terug in de galaxy. Daar gaat hij vaak fitnessen. Op zaterdagen en in de vakanties werkt hij voor een klein schildersbedrijf, De Cubber. Zoals je ziet weet hij altijd wel wat te doen.

Britt is 18 jaar en studeert verpleegkunde aan Odisee hogeschool in Aalst. Haar hobby’s zijn KSA en af en toe gaat ze eens zwemmen. Ook zit ze in de fanfare waar ze … speelt. Ze staat voor het tweede jaar in de leiding en koos dit jaar voor de +12. Binnen de KSA is ze verantwoordelijk voor het snoepwinkeltje. 

De vijfde in de rij is Falke. Ook zij is 18 jaar en begint aan haar tweede jaar in de leiding. Ze stond vorig jaar bij de jongste ban, maar koos dit jaar voor een nieuwe uitdaging, de +12 (als dat maar goedkomt 😉 ). Falke studeert communicatiewetenschappen aan de UGent. In haar vrije tijd speelt ze piano. Wie weet spot je haar wel achter de piano tijdens Christus Koning.

De volgende van onze bende is Yarne en hij mag met trots zeggen dat hij al 4 jaar op rij bij de knapen staat, hij kan ze niet missen jong. Hij is 19 jaar en studeert ook verder voor leerkracht lager onderwijs aan Odisee Hogeschool in Aalst. Yarne is mede-verantwoordelijk voor het onderhoud van de KSA-terreinen. Ons mooie gras (wat soms meer modder is) wordt met liefde behandeld door hem.

Als laatste hebben we Kenzo. Voor Kenzo is het al zijn 4de jaar als leiding in de KSA, maar wel zijn eerste keer dat hij de grote aandurft. Hij is 19 jaar en studeert verder aan HoGent in de richting Toegepast Informatica. Hebben jullie je ooit al afgevraagd wie de o zo mooie KSA site onderhanden neemt? Vraag dat maar eens aan Kenzo! Naast de KSA rijdt hij nog graag rond met zijne peugeot (alleen als de zon schijnt 🙂 ).

Voilà dit was de knapenleiding. Hopelijk kunnen we er dit jaar samen met jullie, knapen een superplezant jaar vol toffe activiteiten van maken!

Contactgegevens: