Knapenleiding

Brian is 17 jaar en dit is zijn eerste jaartje bij de leiding. Brian zit in het middelbaar en studeert elektriciteit. In zijn vrije tijd houdt hij van lopen, fietsen en uiteraard hem uitleven op de KSA. Het hij heel wat jongere broers in de KSA.

Amber is de sportiefste onder ons, of zo zou het toch horen ?, want zij doet de TSO-opleiding Sport in Oudenaarde. Ook in haar vrije tijd beweegt ze graag want ze houdt van dansen. Verder is ze een slechte verliezer omdat ze een tikkeltje te competitief is ingesteld.

Ook Yarne is één van onze ‘bleukes’: het is zijn eerste jaar binnen de leiding. Hij volgt Sociaal-Technische wetenschappen op school en is 16 jaar. Hij is sportief aangelegd want hij voetbalt.

Dries heeft al enkele jaartjes ervaring als leider, het is namelijk zijn 4e jaar nu. Hij is de handige Harry van de groep: hij volgt in Halle een 7e opleidingsjaar houtconstructies en planningstechnieken. Als hij niet voor school of de KSA bezig is, dan vind je hem terug in de bossen met zijn mountainbike.

Arthur is met zijn 18 jaar net volwassen, althans fysiek dan toch ?. Hij studeert Farmacie in Gent. Hij heeft enkele bijzondere hobby’s: jagen en re-enctment. Dit laatste wil zeggen het naspelen van historische gebeurtenissen en dit zo realistisch mogelijk. Voorts is hij muzikaal, want hij speelt regelmatig doedelzak. Wie weet geeft hij binnenkort eens een optreedentje voor de knapen?

Merel is 17 lentes jong en volgt de opleiding ‘Economie-Wiskunde’. Ze zwemt graag en ook is ze een getalenteerde pianiste. Ze houdt ook van koken, al is nog maar de vraag of haar gezin dat ook zo leuk vindt ?.

Quinten is 23 jaar en heeft reeds enkele jaren ervaring binnen de leiding. Hij is bijna afgestudeerd in de professionele bacheloropleiding Toegepaste informatica. Fun fact: Quinten heeft 5 honden thuis.

Contactgegevens: