Knapenleiding

Daaaag knapen 🙂

Jullie behoren nu tot de ouderen van de ksa en zitten waarschijnlijk al een tijdje in de ksa. Jullie zullen daardoor zeker al heel veel weten over jullie medeknapen, maar over jullie leiding weten jullie ongetwijfeld veel minder. Daarom stellen we deze graag hieronder eventjes voor!

Ons Margo is 1 van de 2 vrouwelijke leidsters bij de knapen. Ze houdt wel eens van een uitdaging, het is haar eerste jaar en ze staat meteen bij de +12. Ze studeert vrijblijvende beeldende kunsten en is dus zeer creatief. Wens je een zelfportret, dan moet je haar maar gewoon eens bellen.😊 Haar taak binnen de KSA is het voorzien van de KT en spelmateriaal zodat onze knapen altijd een toffe zondag kunnen beleven.

Brentje is de jongste van onze bende. Hij is 16 jaar oud en studeert Latijn-wetenschappen op
‘t College van Geraardsbergen. Ook voor hem is het zijn eerste jaar als leider, maar hij geeft zich altijd volledig. Pas ook maar op, want hij is kampioen in schermen, dus daag hem maar niet te veel uit. Voor al je vragen over de inschrijvingen, verzekeringen,… moet je bij hem zijn.

Voor Nathan is het al zijn 3de jaar als leiding in de KSA, maar wel zijn eerste keer dat hij de grote aandurft. Hij is 19 jaar en studeert verder voor industrieel ingenieur (bouwkunde) aan de KULeuven in Gent. Hebben jullie je ooit al afgevraagd vanwaar die mooie bloemetjes komen op de bloemetjesverkoop? Vraag dat maar eens aan Nathan! Naast de KSA rijdt hij nog graag rond met zijn oldtimer Minerva’ke (alleen als de zon schijnt😉).

De volgende van onze bende is Yarne en hij mag met trots zeggen dat hij al 3 jaar op rij bij de knapen staat, hij kan ze niet missen jong. Hij is 18 jaar en studeert ook verder voor leerkracht lager onderwijs aan Odisee Hogeschool in Aalst. Yarne is mede-verantwoordelijk voor het onderhoud van de KSA-terreinen. Ons mooie gras (wat soms meer modder is) wordt met liefde behandeld door hem.

De laatste van de 5 is ons Merel. Ze is 19 jaar en is 3de jaar leiding. Ze studeert revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Ugent, dus als onze knapen spierpijn hebben van de vele leuke spelletjes kunnen ze een gratis massage’ke vragen aan haar 😊. Binnen de KSA is ze verantwoordelijk voor de verkoop van de kledij, dus je weet bij wie je moet zijn voor een spiksplinternieuw uniform.

Voilà dit was de knapenleiding. Hopelijk kunnen we er dit jaar samen met jullie, knapen een superplezant jaar vol toffe activiteiten van maken!

Contactgegevens: