Sloeberleiding

Dag beste Sloebers, papa’s en mama’s

Dit jaar nemen 4 leiders en 3 leidsters jullie mee op sleeptouw doorheen het nieuwe kampjaar.

Als eerste is er Tim Holderbeke die met zijn 23 jaar de oudste van de Sloeberleiding is en daardoor dus ook het meeste ervaring heeft als leiding. Hij is namelijk aan zijn 7de jaar in de leiding begonnen. Tim combineert studeren en werken. Hij studeert om leerkracht Nederlands te worden in het secundair onderwijs. Tegelijk werkt hij als zelfstandig logopedist in Onkerzele. Naast de KSA, zijn werk en zijn studies, kan je Tim vaak terugvinden in het verre buitenland aangezien hij heel graag (ver) op reis gaat. Hij luistert bovendien ook naar de naam ‘TimHol’.

De tweede mannelijke leider is Matthias Borremans. Hij is 19 jaar en start aan zijn derde jaar leiding. Naast de KSA zit hij al 10 jaar in de fanfare en speelt hij ook drum. Matthias studeert Maatschappelijke Veiligheid aan hogeschool Vives te Kortrijk. Zijn doel is om na zijn bacheloropleiding naar de politieschool te gaan. Naast KSA, fanfare en drum is hij een fervente supporter van FC Barcelona en is hij ook een groot autosportliefhebber.

De derde mannelijke leider is Matts Marginet. Hij is 18 jaar en start aan zijn tweede jaar in de leiding. Hij studeert industriële ICT op ‘Don Bosco Sint-Denijs-Westrem’. Naast de KSA speelt hij ook in de fanfare en doet hij al vele jaartjes aan turnen.

Keo Pennewaert is de laatste leider. Hij is 17 en zit in zijn laatste jaar in het Karmelieten waar hij wetenschappen wiskunde volgt. Naast leiding zijn van de Sloebers, doet hij ook karate in zijn vrije tijd en is hij een circusartiest.

Naast al dat mannelijke geweld, staan er ook drie dappere vrouwen paraat om de Sloebers een geestig jaar te bezorgen. Eén van hen is Catho Peeters. Zij is 19 jaar en studeert LO & Bewegingswetenschappen aan de Universiteit Gent. Na twee zeer plezante jaren bij de Jongknapen, koos ze er deze keer voor om de Sloeberban beter te leren kennen. Ook zij zit net als Matthias en Megan in de fanfare, waar ze de trommel bespeelt. Naast de KSA vind je haar vooral terug in de Veldmuis waar ze enerzijds training aan jonge wedstrijdgymnastjes geeft en anderzijds zelf lessen volgt. Tot slot houdt ze van lachen, onnozelheid verkopen en scampi’s van’t huis (maakt niet uit welk huis)!

Megan Swift is 18 jaar oud en begint aan haar 3de jaar als leiding. Zij studeert logopedische en audiologische wetenschappen in Gent. Ze is een bezige bij, want naast de KSA en het studeren, doet ze ook nog aan voetbal en basketbal. Megan weet haar mannetje wel te staan bij de Sloebers, want ze heeft thuis namelijk 5 andere sloebers (haar broers) rondlopen.

Als allerlaatste leiding van de Sloeberban hebben we Hanna De Glas. Zij is de jongste van de sloeberleiding. Ze zit in haar laatste jaar in het Karmelieten waar ze economie moderne talen volgt. Het is dus ook haar allereerste jaar in de leiding. Je mag haar altijd wakker maken voor frietjes met curryworst special en een goede serie op Netflix! Ze houdt ook van af en toe eens op rustig te gaan lopen.

Contactgegevens: