Sloeberleiding

Dag lieve Sloebers!

Dit jaar wordt het weer een KNALLEND kampjaar en dat kan alleen maar met een super toffe leidingsploeg!

Dit jaar hebben jullie 2 leiders en 5 leidsters.

De jongste van den hoop is Bente. Ze is 16 jaar en dit is haar eerste jaar in de leiding. Ze zit in het zesde middelbaar en ze heeft een economische talenknobbel (ze studeert dus economie moderne talen op school 🙂 Wanneer ze niet naar de KSA of school gaat, gaat ze vaak lopen met haar club, de sportieveling van de groep dus!

Dan is er ook nog Lara. Zij is 17 jaar en dit is ook haar eerste jaar in de leiding, spannenddd. Ze zit in het zesde middelbaar en is een wiskundige Latinist (ze studeert dus…. Latijn-wiskunde). Lara is zeer muzikaal, ze speelt klarinet en zit in de Concertband Cecilia! Naast al deze hobby’s gaat ze ook graag naar de fitness.

Uiteraard kunnen we onze one-and-only Brian niet vergeten. Hij is 19 jaar en begint aan zijn derde jaar in de leiding. Hij is afgestudeerd in zijn zevende jaar elektriciteit, dus hij is de Handige Harry van de groep! En handig is hij, want in zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met werken aan brommers.

De meest ‘happy’ leidster is Paulien. Ook zij zal nog veel ervaring opdoen, aangezien ze nu voor haar eerste jaar in de leiding staat. Ze is 17 jaar en zit in het zesde middelbaar. Ze heeft een wetenschappelijke talenknobbel (ja ja, ze studeert moderne talen wetenschappen). Ook Paulien is muzikaal aangelegd, want ze speelt klarinet!

Keo mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hij is 19 jaar en begint nu aan zijn derde jaar in de leiding, sommige Sloebers kennen hem misschien nog van vorig jaar, want toen was hij leiding bij de Leeuwkes! Hij zit nu in zijn tweede jaar industrieel ingenieur. En hij is herkenbaar aan zijn prachtige coupe!

Sommigen kennen Felien misschien nog van vorig jaar, ze was toen namelijk ook Sloeberleiding. Ze is 18 jaar en dit is haar tweede jaar in de leiding. Ze gaat dit jaar naar de hogeschool en ze gaat Mondzorg studeren. Naast leiding, volbrengt ze ook een belangrijke taak als lyra-speelster in de fanfare (dit is een beetje sarcastisch, want tot nu toe heeft ze alleen nog maar de vlag gedragen tijdens de optredens). Naast de KSA, gaat ze ook soms lopen met haar club.

En uiteindelijk hebben we natuurlijk Ines, beter bekend als Bondzilla (of gewoon onze bondsleidster). Ze is 22 jaar en zit al 6 jaar in de leiding, ja ja, we sluiten af met de oudste van den hoop 😉. KSA is haar enige hobby, maar dat is niet erg, want het zullen drukke maanden worden, aangezien ze gaat afstuderen van verpleegkunde dit jaar! Naast haar belangrijke rol als bondsleidster, heeft ze ook een belangrijke rol als trommelaar in onze KSA-fanfare!

Hopelijk hebben jullie ons een beetje beter leren kennen, wij kijken er alleszins naar uit jullie te leren kennen doorheen het jaar!

Bij vragen kunnen jullie ons altijd contacteren!

Groetjes de Sloeberleiding 🙂

Contactgegevens: