Sloeberleiding

Dag lieve Sloebers!

Dit jaar wordt het weer een KNALLEND kampjaar en dat kan alleen maar met een supertoffe leidingsploeg!

Dit jaar hebben jullie 2 leiders en 5 leidsters.

Ze is geen kajakker, ze is geen wildkakker, nee nee, ze is Hanne De Backer. Hanne begint haar derde jaar in de leiding en dat wou ze uiteraard in de sloeberban doen! Hanne is momenteel 19 jaar oud en gaat naar school in het prachtige Gent. Daar volgt ze lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie, echt iets voor haar (ik zou haar dus nooit uitdagen voor een sprintje, want lopen is haar specialiteit). Naast dit sportief kantje van haar, heeft ze ook een muzikaal kantje. Ze speelt geen valse noot op haar klarinet, ze loopt mee in de KSA-fanfare met haar kleine lyra en uiteraard, het toppunt van haar muzikaal kantje is natuurlijk haar mooie zangstem, zeker tijdens het knapenlied op de KSA! Natuurlijk zijn er nog heel veel dingen die jullie niet weten over Hanne, bijvoorbeeld dat haar huisdier een kip is met de naam Peeps, dat ze heel graag fietst, dat ze al 13 jaar in de KSA zit en dat ze stoute kindjes in de hoek zet (grapjeeee… Of niet?). Om Hanne nog beter te leren kennen, zullen jullie zo veel mogelijk naar de KSA moeten komen!

Bij haar moeten jullie niet te dicht staan, want jullie oortjes kunnen dat groot lawaai niet aan! Jawel, ik heb het over Julie! Ze is 20 jaar, zit al vier jaar in de leiding en dit jaar koos ze opnieuw voor de sloebers, net zoals in haar eerste jaar. Samen met Merel zit ze op kot in Gent, waar ze handelswetenschappen studeert aan de UGent. Ze houdt er ook van om in de avond na een lange studeerdag een stapje in de wereld te zetten. Na dat stapje heeft ze gelukkig nog Minouche en Slaapbeer om op haar te letten ( Nathan kan ook natuurlijk). Ze houdt ook enorm van Hugo (en neen deze Hugo is geen DJ) net zoals van haar kleine zus Margo 😉. Julie is een groot talent in onze fanfare, er bestaat niemand die haar niveau kan evenaren. Aan enthousiasme geen gebrek, met Julie heb je altijd over alles een gesprek. Naast ‘gewone’ leidster is Julie ook een van de aanspreekpunten binnen de KSA, samen met Dries D.T. en Kyana. Hopelijk zijn jullie even blij als wij met een leidster zoals zij!!

Thieuken, breejen of beter gekend als Matthieu is de oudste van de bende. Met 6 aantal jaar als leider kent hij ondertussen de kneepjes van het vak . Vorig jaar was hij leider van de oudste ban, de Hernieuwers, maar nu waagt hij zich aan de sloebers. Volgens hem verschillen ze niet zoveel met de Hernies 😉 ! Mathieu studeert management aan de HOGent, als je over businessmannen praat! Om het plaatje volledig te maken is hij nog eens een krachtpatser ook! Je vindt Thieuken iedere avond terug in de gym zoals zijn grote voorbeeld Arnold Schwarzenegger. Verder drinkt Matthieu graag eens een gerstenatje met vrienden of gaat ‘raven‘ op zware dnb-beats. De leider om een feestje mee te bouwen!

Voor de feiten, weetjes en actuele grappen moet je bij Louis zijn! Thuis is hij de oudste van drie broers, maar ook op de KSA komen zijn ‘grote broer-instincten’ naar boven. Hij staat namelijk al voor zijn derde jaar bij de jongere bannen. Na een jaartje Leeuwkes en daarna Jongknapen, besloot Louis om een jaartje bij de allerbeste Sloebers te staan. De Jongknapen van vorig jaar kennen Louis als dé organisator van de beste feestjes. Als je het aan de Leeuwkes waaraan hij leiding gegeven heeft vraagt, zeggen ze in koor dat hij de beste spelletjes verzint. Dé perfecte combinatie voor de Sloebers! Naast de fameuze feestjes kan je Louis ook terugvinden tussen zijn schoolboeken. Hij studeert namelijk bio-ingenieur. Een leider die dus thuis is op vele vlakken. Hopelijk zijn jullie massaal elke zondag aanwezig om zo leider Louis nog beter te leren kennen!

Maak kennis met ons Lara, ze begint dit jaar aan haar tweede jaar leiding. En wist je dat ze al 2 keer bij sloebers staat. De liefde voor die kleine monstertjes is dus groot. Naast de KSA komt Lara ook uit een KSA familie. Haar inzet is daarom zeer groot. Buiten de KSA kan je Lara ook vinden in Gent. Ze zit namelijk op kot aan “den boom”. Voor alle moeilijke vragen moet je bij haar zijn. Ze begint namelijk aan haar eerste jaar rechten. Kom je haar niet tegen aan “den boom” of aan de KSA, dan kan je haar vinden in de fitness, waar ze graag vertoeft. En heb je haar nog altijd niet gevonden? Dan is ze waarschijnlijk een drankje gaan drinken met enkele vriendinnen. Zoals jullie dus horen, is Lara de perfecte match om jullie sloebers een volledig kampjaar lang met veel liefde te ontvangen en er samen een top jaar en kamp van te maken.

1 van de 7 knappe koppen waaruit onze sloeberleiding bestaat is ons Felien. Felien is 19 jaar oud en is ondertussen haar 3de jaar als leidster begonnen. Al 3 jaar op rij kiest ze om leiding te geven aan onze sloebers, ze hebben een plaatsje in haar hart veroverd! Felien weet dus precies wie van onze sloebers een ‘engel’ is en wie soms ook wel eens een ‘bengel’ kan zijn 😉 . Ze studeert mondzorg aan de Artevelde Hogeschool. Op kamp zal er voor het slapengaan dan ook grondige inspectie zijn of de tandjes wel proper gepoetst zijn 🙂 Naast haar studies besteedt Felien ook nog veel tijd aan sporten. Lopen, fietsen, zwemmen, … Noem het maar op, ze kan het allemaal! Af en toe eentje gaan drinken, gek doen of een tiktok maken zit er ook wel in. Kort gezegd, ze is een leidster met een hart van goud! Je kan ermee lachen, plezier maken maar ook als je ergens mee zit, staat ze voor je paraat!

De laatste kracht die deze leidingsploeg dit jaar zal versterken is Merel. Met haar 4 jaar ervaring in de leiding en na een jaartje bij de knapen te staan is ze klaar voor een nieuw avontuur bij de ‘kleintjes’. Met haar kennis in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie gaat ze dit jaar graag de uitdaging aan bij de sloebers. Eenmaal ze voldoende tijd heeft doorgebracht achter haar boeken houdt ze er ook van om eens een frisse neus te halen in het prachtige Gent. Zo vind je ze soms terug in de sportschool, maar soms ook in een van haar favoriete cafeetjes om bij te kletsen met haar vrienden. Dankzij haar creativiteit zullen de sloebers zich dit jaar zeker niet vervelen. Kortom, alles wat je zoekt om voor sloebertjes een jaar fun en plezier te voorzien.

Hopelijk hebben jullie ons een beetje beter leren kennen, wij kijken er alleszins naar uit jullie te leren kennen doorheen het jaar!

Bij vragen kunnen jullie ons altijd contacteren!

Groetjes de Sloeberleiding 🙂

Contactgegevens: