Jongknapenleiding

Beste Jongknapen,

Tot u spreekt jullie leiding! Wij zijn 6 enthousiaste jonge mensen die er naar uitkijken jullie elke week weer een knotsgekke zondagnamiddag te laten beleven. Hieronder stellen we onszelf even voor.

Kenzo staat voor het tweede jaar in de leiding. Hij studeert toegepaste informatica.

Marieke haar hobby’s zijn, naast KSA uiteraard, ook accordeon spelen. Dit doet ze in Gentbrugge. In haar thuisstad Geraardsbergen zit ze dan weer in het folkorkest (samen met nog wat andere ‘kindjes’ van de ksa 😉). Daarnaast kan ze haar energie ook nog kwijt tijdens het lopen. Ze is al 12 jaar lid van KSA Geraardsbergen en geeft nu voor het 2e jaar op rij leiding aan de jongknapen. Momenteel zit ze in haar eerste bachelor secundair onderwijs (muzikale opvoeding en Nederlands) en zit ze ook op kot in het prachtige Gent!

Vervolgens hebben we Matts. Bij Matts is het groen al wat van achter de oren verdwenen aangezien hij reeds 2 jaar ervaring heeft als leider. Ook hij is al heel wat jaren lid van onze bond. Op school is hij net begonnen aan een bacheloropleiding Elektronica-ICT.

Verder kunnen we ook steeds rekenen op Catho. Haar hobby’s zijn training geven bij Turnkring Geraardsbergen, lachen en onnozelheid verkopen. Elke week opnieuw lachen, gieren, brullen geblazen met haar! Ze studeert LO & Bewegingswetenschappen aan UGent. Ze is reeds vele jaren actief in de KSA (16 jaar) en ook als leidster weet ze met haar 3 jaar ervaring wel haar mannetje te staan. Weetje: ze heeft de naam ‘keukenprinses’ niet meegekregen, waardoor haar zak met eten dat ze meeneemt iedere zondagavond naar kot veel meer weegt dan haar zak met kleren… (mama Marleen bedankt voor de voorgemaakte maaltijden!!)

Tot slot hebben we Quinten. Die is reeds zo veel jaren leiding, dat hij de tel is kwijtgeraakt! In zijn vrije tijd vind je hem terug op de KSA (duuuh!) en op zijn fiets. Kenzo kan steeds terecht bij hem voor tips & tricks, aangezien hij ook toegepaste Informatica studeerde.

Contactgegevens: