Jongknapenleiding

Dag lieve Jongknapen!

Dit jaar wordt het weer een KNALLEND kampjaar en dat kan alleen maar met een fantastische leidingsploeg!

Dit jaar hebben jullie vier leidsters en drie leiders. Jullie vier leidsters zijn Fien, Brinn, Paulien en Amber. De drie leiders zijn Viktor, Simon en Matts.

Ik ben Fien en ik ben 17 jaar oud. Ik ga naar school in Ninove en ik zit in mijn laatste jaar. Dit jaar is mijn eerste jaar in de leiding. Ik ga mij voor de volle 100 procent inzetten en er voor zorgen dat jullie geweldige zondagen zullen beleven. In mijn vrije tijd hou ik mij het liefste bezig met mijn hobby, musical. Volgend jaar ben ik van plan verpleegkunde te studeren, omdat ik graag mensen in nood wil helpen.

Ik ben Brinn, 17 jaar en hierdoor één van de jongste . Voor mijn eerst jaar leiding koos ik de jongknapen om eens goed mee te ravotten. Momenteel zit ik in mijn laaste jaar secundair in wetenschappen 8 uur wiskunde aan het college. Verder doe ik ook nog dans en tekenacademie.

Ik ben Paulien, 18 jaar oud en dit jaar is mijn tweede jaar leiding in KSA Geraardsbergen. Ik studeer verpleegkunde in Gent en doe dit met veel passie. Zelf kijk ik er al naar uit om samen met de jongknapen en de jongknapenleiding een TOP jaar te beleven!

Als 1 van de oudere binnen deze leidingsploeg stel ik me graag even voor. Ik ben Amber, 20 jaar en ik zit momenteel in mijn 3de jaar verpleegkunde aan de hogeschool in Gent. In mijn vrije tijd ga ik graag eens gaan sporten en in het weekend kan je me eens tegen komen als serveerster in het ’t Lorreintje. Als ik goed heb geteld is dit mijn 14de jaar in de KSA, waarvan ik dit jaar mijn 4de jaar leiding ben gestart. Ik ben er van overtuigd dat we er een geweldig jaar van gaan maken. :))

Viktor

Simon

Hey hey, ik ben Matts en ik ben 21 jaar. Ik zit in mijn 3de jaar ICT aan Odisee in Gent. In mijn vrije tijd kan je mij vaak op de KSA vinden voor den bouw. Ook maak ik graag wel eens een wandeling in de natuur. Dit jaar start ik aan mijn 13de jaar in de KSA, waarvan dit mijn 5de jaar in de leiding wordt. Ik heb er zeker zin in dit jaar en we gaan er samen het tofste jaar ooit van maken.

Contactinformatie :