Jongknapenleiding

Beste Jongknapen,

Tot u spreekt jullie leiding! Wij zijn 8 enthousiaste jonge mensen die er naar uitkijken jullie elke week weer een knotsgekke zondagnamiddag te laten beleven. Hieronder stellen we onszelf even voor.

We hebben drie jonkies in ons midden die aan hun eerste jaar leiding beginnen. We hebben het dan over niemand minder dan Britt, Lowie en Freya! Jong, fris en fruitig en klaar om elke week te overwinnen!

Naast deze drie toppers hebben we nog 5 andere kleppers die al wat langer in de leiding staan, namelijk Louis, Pieter, Kenzo, Hanna en Megan.

Louis en Pieter zijn beiden 18 jaar en zijn toe aan hun tweede jaar leiding. Pieter stond vorig jaar ook bij de jongknapen en kent enkele tips en tricks om ze te amuseren. Louis stond vorig jaar bij de jongste ban, de leeuwkes, jong of oud, Louis can do this!

Hanna en Kenzo zijn beiden 19 jaar en toe aan hun derde jaar leiding! Voor Kenzo is dit de derde keer bij de Jongknapen en voor Hanna is dit de eerste keer bij de jongknapen. Ze kennen veel van deze kapoenen al en weten hoe je zo’n groep lagere school pubers moet aanpakken!

Megan is de “oudste”, zij is 20 jaar en dit is haar vijfde jaar in de leiding. Jong of oud, van sloebers tot jonghernieuwers, het maakt haar niet uit!

Deze 8 enthousiaste leiding kijkt uit naar een jaar vol plezier, enthousiasme en veel zonneschijn(tjes)!

Contactinformatie :