Jonghernieuwerleiding

Hey heyyy

Het is weer zover, de start van een nieuw KSA-jaar vol epische momenten. Dat betekent ook een nieuwe supertoffe leidingsploeg die klaar staat om er een onvergetelijk jaar van te maken. Leer snel jouw leiding kennen aan de hand van deze interessante weetjes!

Dries is één van de twee mannelijke leiders van de jonghernieuwers. Hij staat voor het 2de jaar op rij bij de jonghernieuwers. Met zijn 6 jaar ervaring de oudste leider. Hij is de “werkmens” binnen ons team van studentjes. Je kan hem alles vragen, niets is hem teveel gevraagd. We noemen hem ook wel eens de handige Harrie. Je ziet hem vaak rondrijden in zijn Volkswagen Caddy. Ook vindt hij het zeker niet erg om in zijn vrije tijd een terrasje te doen. 

De volgende mannelijke leiding die ons team versterkt is Matts. Eén van zijn speciale talenten is voegen, check maar eens onze nieuwe lokalen. Hij heeft twee rechter handen, maar als studie richting doet hij iets helemaal anders. Hij studeert namelijk IT. Hij begint aan zijn vierde jaar leiding en staat voor de eerste keer bij de leden ouder dan 12 jaar. Als Matts niet bezig is met de KSA, dan kan je hem wel eens in een cafétje spotten.

De volgende leidster is Catho. Ze is 21 jaar jong, goedlachs, sterk en creatief. Ze begint dit jaar aan haar 16de jaar in de KSA, waarvan 5 jaar leiding. Ze studeert LO en bewegingswetenschappen aan de UGent en naast school doet én geeft ze turnen. Sportieve meid dus! Daarnaast houdt Catho er ook van om een glaasje of 5/6 te drinken met vrienden, te fietsen, al dan niet in tramsporen, en te paaldansen. Binnen de KSA is ze verantwoordelijk voor Trouw, ons eigen KSA-boekje met leuke weetjes. Daarnaast is ze ook nog eens een belangrijke schakel in het feestcomité om van dit jaar een knallend jaar te maken. Druk druk druk! En om met een rijmpje af te sluiten; Catho, de jonghernieuwers zijn blij met een leidster zoals jij 🙂

Danku aan mama Lieve en papa Piet om zo een fantastische leidster op de wereld te brengen. Het feestje begon op 19 mei 2004. Wat Liza nu 18 jaar jong maakt. Ze was echter niet alleen. Ze heeft namelijk nog een tweelingzus genaamd Hanne. Liza is ondertussen al tweede jaar leiding. Vorig jaar begon ze als nieuweling bij de knapen en nu komt ze de Jonghernieuwers iets bijbrengen. Buiten de KSA op zondag kan je Liza in de week in Gent vinden en studeert ze verpleegkunde, dus voor alle krokodillentranen kunnen jullie bij haar te recht 😊. Naast dat Liza een heel verzorgende type is, houdt ze ook wel van koprollen. Elke weide wordt geweid door een koprol. Ook gaat Liza graag eens iets drinken met vriendinnen, een somersby gaat er altijd wel in. Liza is toch wel 1 van de sportievere leidster van de jonghernieuwerleiding, naast koprollen is Liza een hele goede loopster ( ze wint zelf van sprintjes van Julie) maar door ene blessure is ze moeten stoppen. Fietsen is SOMS ook wel 1 van haar grote talenten behalve als ze van de Amadeus naar huis moet fietsen, dan kan het al eens wat minder vlot gaan 😊 Wij zijn als jonghernieuwerleiding alleszins kei blij dat Liza ons team zal versterken!

Met mijn schoenmaat 40, mijn 169 cm in de lengte en (zelf in te vullen) cm in de breedte sta ik dit jaar voor jullie paraat. Ik luister naar de naam Julie en ben 19 jaar jong. Ik hou van uitstapjes maken onder vrienden, gezellig een glaasje te gaan drinken en een filmpke kijken in mijn bedje. Er zijn weinig dingen die ik niet kan, maar als ik dan toch iets moet opsommen zal het ‘fluisteren’ zijn. In de week vind je mij terug in Gent waar ik aan mijn tweede jaar Handelswetenschappen ben gestart. Daarnaast zit ik al enkele jaren in de fanfare waar ik komend jaar de grote lyra een toontje lager laat zingen. Mijn druk leventje op en naast de KSA heeft er mede voor gezorgd dat ik qua fysieke activiteit richting het absoluut nulpunt ben afgedwaald. Mijn carrière als professional stepper en BBB’er ligt dan ook al even achter me. 😉 Voor mij staat KSA voor het smeden van ongelofelijke vriendschapsbanden. De mensen die mij hetzelfde fijne gevoel kunnen geven, dan wat ik voel bij mijn teddyberen (Minouche en Slaapbeer), dat, dat zijn ECHTE vrienden! Tot slot nog een laatste tip: Ik ben een alleseter, dus twijfelen om me eens mee uit eten te vragen, moet je absoluut niet doen.

Wij kijken alvast uit naar een zalig jaar vol geweldige momenten!

XOXO

De Jonghernieuwerleiding

 

Voor meer info kan je ons altijd contacteren via ons e-mailadres of gsmnummer:

Julie Bockstal – 0473 21 26 99
Dries Favyts – 0491 91 28 32
Matts Marginet – 0468 23 95 12
Catho Peeters – 0476 96 25 32
Liza De Backer – 0478 73 10 10