Jonghernieuwerleiding

Daaaag Jonghernieuwers, eindelijk is het zover. Het nieuwe kampjaar is alvast van start gegaan. We hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als ons! Jullie hebben ondertussen het goede nieuws ontvangen dat jullie een supertoffe, intelligente en knappe leidingsploeg hebben gekregen. Leer ons hieronder alvast eventjes kennen:

Als eerste hebben Lothar. Deze ex-hernieuwer heeft er voor gekozen om onze leidingsploeg te versterken. Buiten de KSA kan je hem terugvinden in Nederland, waar hij studeert om later de titel ‘kapitein Lolo’ te krijgen. Verder houdt hij zijn lichaam in topvorm door heel vaak naar de fitness te gaan!

Als oudste onder ons is Megan een echt moederfiguurtje in onze groep. Het is niet de eerste keer dat ze bij de Jonghernieuwers staat dus ze weet wel van aanpakken😉.Verder studeert ze vroedkunde in Gent. Naast haar leukste hobby KSA, kan je ze nog terugvinden op het pleintje met een basketbal in de hand.

Voor een probleempje groot of klein moet je bij Hanna De Glas zijn. Deze derdejaars studente psychologie staat voor het eerst in haar leven bij een van de oudere bannen, maar we hebben het volste vertrouwen in haar! In haar vrij tijd kan ze ook wel zeker eens genieten van een heerlijk glaasje wijn met enkele vriendinnen.

De jongste telg onder ons is Lowie. Het is ondertussen al zijn 2de jaar leiding in de KSA en hij is van plan nog veeeeele jaren door te gaan! Wanneer hij niet met de KSA bezig is, is hij wel te vinden achter de draaitafel om de gekste schijfkes te mixen, dat belooft voor dit jaar. Vanaf dit jaar is hij een echte ‘oalstjenair’, aangezien hij sinds begin dit academiejaar elektromechanica studeert in het pitoreske Aalst.

Voor Nathan is het al zijn 4de jaar leiding (ervaring in overvloed😉). Om leiding te geven aan zijn toffe kadeeën op de KSA, rijdt hij in volle snelheid met zijn Minerva naar Atembekeweg 2A. Hij zit nu in de 3de bachelor industrieel ingenieur bouwkunde. Met ouders al bloemist zet hij wel eens graag de bloemetjes buiten.

We sluiten de voorstelling van onze leidingsploeg af met Dries. Als sportiefste onder ons zie je hem soms met zijn loopschoenen aan of met een padelracket in zijn hand. In Gent studeert hij om later de titel handelsingenieur te verwerven. Ten slotte houdt hij er wel eens van om van de grond te gaan, dan vliegt hij rond met zijn papa in hun vliegtuigje.

Ziezo, dit is de Jonghernieuwerleiding van dit jaar. We gaan er een lap op geven!

Toedelsss

Voor meer infokan je ons altijd contacteren via ons e-mailadres of gsmnummer: