Jonghernieuwerleiding

Hallo iedereen!

Wij (Jarno, Robin en Melissa) zijn de nieuwe Jonghernieuwerleiding die de moeilijke uitdaging gekregen heeft om het eerste volledige Coronajaar met succes te volbrengen. Hoe wij dit gaan doen? Door jullie iedere zondag opnieuw de leukste en meest originele activiteiten voor te schotelen natuurlijk! Aangezien dit een oude traditie is, zullen wij onszelf kort even voorstellen.

Melissa is de enige vrouwelijke leidster bij de leukste ban van gans de KSA en zij is jullie bekend omdat ze 4 jaar geleden reeds jullie leidster geweest is. Misschien weten jullie nog dat Melissa muzikaal aangelegd is, want ze speelt onder andere accordeon.

De geruchten gaan rond dat er ook een zekere Robin Peeters aanwezig zou zijn. Wij wisten niet wie deze persoon was, tot wij merkten dat Robin gewoon Sjarel is! Sjarel is natuurlijk wél gekend, zowel door elk lid als door elke leider/leidster… Wanneer Sjarel geen volledige uitleg aan het geven is op de KSA, kan je hem meestal vinden aan zijn tekentafel. Hij studeert namelijk voor architectuur. In de hoop later in staat te zijn, zijn eigen huis te tekenen.

Last but not least, de patron van de KSA: Jarno Clement. Jarno is alom gekend door zijn gevreesde reputatie als bondsleider (nee grapje, ‘t is nen braven). Toch praat hij graag over koetjes en kalfjes, gaat hij graag op stap en zingt hij te pas en te onpas.

Ziezo, dit is de Jonghernieuwerleiding. We kijken er enorm naar uit om jullie ondanks alle maatregelen beter te leren kennen!

Contactgegevens: