Jongknapenkalender

Beste Jongknapen en ouders,

We vliegen er weer in, we verwelkomen jullie graag terug voor vele middagen vol spel en plezier!

Door de verschillende coronamaatregelen die ons werden opgelegd kunnen we pas om de twee weken een zondagse vergadering voorzien voor jullie. We vragen ook om jullie in te schrijven via onderstaande link. Zo kunnen wij met de leiding inschatten met hoeveel jullie aanwezig zullen zijn. Ondanks enkele regels maken we er samen weer onvergetelijke vergaderingen van! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig op de zondagse vergaderingen.

Link om in te schrijven: https://forms.gle/w16KxSFgQRzHFFCC6 (link kopiëren)

Data volgende vergadering:

  • 18 april (14u tot 17u)

Corona maatregelen:

  • Schrijf je in via de bovenstaande link, zo kan de leiding inschatten met hoeveel jullie aanwezig zullen zijn!
  • Wie ziek is of wie ziektesymptomen had in de drie dagen voor de activiteit kan niet deelnemen aan de activiteit. Hierbij rekenen we op jullie verantwoordelijkheid als ouders.
  • Volg de regels rond de verplichte quarantaine wanneer dit nodig zou zijn.
  • Vergeet zeker ook geen mondmasker mee te nemen!
  • Neem allemaal een flesje water mee, tijdens de vergadering zal deze worden bijgevuld indien nodig. Mogen we vragen om wel een herbruikbare fles te gebruiken! Gelieve deze ook te kenmerken, zo is het voor de leiding iets eenvoudiger 😉

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn mogen jullie steeds contact opnemen met iemand van de leeuwkesleiding. Alle contactinformatie over de leeuwkesleiding kunnen jullie  hieronder terugvinden.

Groetjes en tot zondag,

Indien jullie nog niet zijn ingeschreven voor het nieuwe kampjaar 2020-2021 kan dit via onderstaande link.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfJcwov2Bu…/viewform…

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn mogen jullie steeds contact opnemen met iemand van de jongknapenleiding. Alle contactinformatie over de jongknapenleiding kunnen jullie  hieronder terugvinden.

Groetjes en tot zondag,

De Jongknapenleiding