Jongknapenkalender

Beste Jongknapen en ouders,

Hier kunnen jullie de eerste Jongknapenkalender terugvinden (klik op de link). Daarin kunnen jullie de data terugvinden op welke zondagen er een vergadering zal worden georganiseerd en wanneer er jammer genoeg geen zal kunnen plaatsvinden.

Tijdens de zondagse vergadering proberen we alles zo coronaproof te organiseren, en we hopen hierbij ook op jullie medewerking. Hieronder kunnen jullie enkele richtlijnen/maatregelen terugvinden waaraan we ons dienen te houden. Zo kunnen we er allemaal samen een onvergetelijk, maar toch wel veilig kampjaar van maken.

Corona maatregelen:

  • Wij met de jongknapen zullen één bubbel vormen. Binnen deze bubbel zullen we vrij kunnen spelen en dienen we de social distancing van 1,5 meter niet te behouden.
  • Wie ziek is of wie ziektesymptomen had in de drie dagen voor de activiteit kan niet deelnemen aan de activiteit. Hierbij rekenen we op jullie verantwoordelijkheid als ouders.
  • Neem allemaal een flesje water mee, tijdens de vergadering zal deze worden bijgevuld indien nodig. Mogen we vragen om wel een herbruikbare fles te gebruiken!

Indien jullie nog niet zijn ingeschreven voor het nieuwe kampjaar 2020-2021 kan dit via onderstaande link.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfJcwov2Bu…/viewform…

Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn mogen jullie steeds contact opnemen met iemand van de jongknapenleiding. Alle contactinformatie over de jongknapenleiding kunnen jullie  hieronder terugvinden.

Groetjes en tot zondag,

De Jongknapenleiding