Hernieuwerleiding

Beste Hernieuwers, ouders en sympasthisanten

Wij zijn Keo, Ines en Matisse! De kersverse Hernieuwerleiding! Als ervaren KSA’ers willen wij er samen met onze oudste leden een spetterend jaar van maken, vol gelach en gezelligheid!

Keo is 20 jaar oud en begint nu aan zijn vierde jaar als leiding. Hij heeft al tweemaal leiding gegeven aan de Sloebers en één keer aan de Leeuwkes. Daarnaast zit hij in zijn derde jaar Industrieel Ingenieur en is hij te herkennen aan zijn prachtige coupe!

Ines, beter bekend als Bondzilla (of gewoon onze bondsleidster), is 22 jaar oud en begint nu aan haar zevende jaar als leiding. KSA is haar enige hobby, maar dat is niet erg, want het zullen drukke maanden worden, aangezien ze bezig is met haar postgraduaat Spoed en Intensieve Zorgen.

En last but not least, hebben we natuurlijk onze 20-jarige Matisse. Na twee Hernieuwerjaren heeft hij vorig jaar besloten om leiding te worden. Na eerst een jaartje te hebben meegedraaid bij de Leeuwkes, heeft hij dit jaar gekozen voor de Hernieuwers. Hij kent de werking van de Hernieuwers namelijk als geen ander 🙂 Bovendien zit hij nu in zijn derde jaar Handelswetenschappen.

We hebben er alvast veel zin in, jullie ook?