Hernieuwerleiding

Hallo, wij zijn de Hernieuwers!

Een toffe groep van alle leeftijden die zich vooral bezighoudt met ravotten en kameraadschap. De ‘Hernieuwers’ is een groep die gecreëerd werd voor alle leden die de leeftijd bereikt hebben om leiding te worden, maar hier nog niet klaar voor zijn. Dit kan door verschillende factoren komen zoals: een te drukke agenda, andere hobby’s, veel werk voor school enz. Dit jaar zijn we maar liefst met achttien personen! Van deze achttien mensen zijn er 3 Hernieuwerleiding: Noah Van Onacker, Robin De Gallan en Joren Bomon. Laat me ze je even voorstellen…

Noah is een toffe kerel die klimatisering studeert aan HoGent. Hij houdt zich vooral bezig met 3D-printen en eet graag: “Biefstuk friet bleu gebakken met pepersaus en de frietjes moeten verzadigd zijn met pepersaus zodat ze wak zijn.”

Dan hebben we Robin. Dit is een echte grappenmaker die graag frietjes eet met een goeie boulette en kaaskroket erbij. Robin studeert niet meer, maar werkt in de gevangenis van Oudenaarde als cipier.

De derde leider van de Hernieuwers is Joren. Hij is sinds dit jaar nieuw bij de Hernieuwers maar daarom niet minder welkom. Joren studeert LO en Bewegingsrecreatie aan HoGent en eet graag: “Macaroni in den oven met een krokant korstje vanboven.” Zijn andere hobby is gymnastiek.

Contactgegevens: