Aspirantenleiding

Dit jaar bestaat de aspirantenleiding uit deze drie enthousiaste personen:

Dries is negentien jaar oud en heeft een lieve hond, Billie, die erg verwend wordt.
Hij studeert handelsingenieur aan de UGent en wil later graag ook buschauffeur worden bij Keolis/Bus4You. (Regel die feestbus al maar!)
In Gent kan je Dries niet alleen achter zijn bureau vinden, maar ook in de fitness!
Zijn passie is spijtig genoeg nog steeds onbekend…, maar gelukkig heeft hij de Aspiranten gevonden waarmee hij veel plezier kan maken en de tent op stelten kan zetten!
Wist je dat hij al 12 jaar in de KSA zit? Dat begint al te tellen!
Tot slot houdt Dries zeker van het uitgaansleven in Gent! :))

De volgende leidster in rij is Amber. Ze zit al 13 jaar in de KSA en is de oudste van de drie. Bovendien wordt ze binnen enkele maanden al 20 jaar! (Zo oud??!!) Amber kan je weleens tegenkomen in haar parelwitte Fiat 500 aka haar ‘bolleke’.
Ze zit momenteel in haar tweede jaar verpleegkunde in Gent en daarnaast gaat zo ook vaak werken in ’t Lorreintje. Ook bij Amber staat feesten en plezier maken op nummer één! Amusement gegarandeerd dus!!

Ze steekt veel tijd in de KSA en zorgt ervoor dat de zondagse vergaderingen steeds goed voorbereid zijn!

De laatste leidster is Marieke. Zij is eveneens 19 jaar oud en heeft nog twee zussen in de KSA, Hanne en Liza aka ‘den tweelink’. In Gent volgt ze de lerarenopleiding secundair onderwijs (Nederlands en muzikale opvoeding).
Haar grote passie is muziek, want naast accordeon en piano speelt ze ook basklaroen in de KSA fanfare. Marieke houdt veel van haar familie, maar kan zeker ook genieten van een avondje met vrienden in Gent! Ze zit al 14 jaar in de KSA en engageert zich steeds met volle goesting!

Contactgegevens:

Amber Vanden Herrewegen – 0489/18.92.70

Dries De Turck – 0494/16.44.11

Marieke De Backer – 0470/03.68.95