Aspirantenleiding

Liefste Aspi’s

Voor jullie laatste jaar voor jullie moeten kiezen voor leiding of Hernieuwer staan maar liefst 2 leiders en 1 leidster voor jullie klaar! De ene zal voor jullie een oude bekende zijn, de andere is misschien nog wat onbekender 😊.

2 jongens (mannen is misschien nog wat vroeg 😉 ) staan voor jullie klaar! Noah en Matthieu zijn even oud en zullen dus allebei 22 worden in het nieuwe kampjaar.

Noah staat al 3 jaar in de leiding! Na een leuke tijd bij de Hernieuwers kiest hij nu voor een jongere ban. Met veel plezier neemt hij jullie mee op sleeptouw om vele leuke activiteiten te doen! Noah is de jongste van 3 kinderen. Wist je dat zijn zus Manon ook nog in de leiding zat? Noah studeert klimatisering aan HoGent.

Matthieu mag dan wel even oud zijn, hij staat al langer in de leiding! Tijdens zijn 5de jaar als leider zal hij voor jullie klaar staan. Geen uitdaging is te groot voor Matthieu! Hij staat al vele jaren bij de +12-bannen en kent het reilen en zeilen van alle kampen dus perfect! In de fanfare kan je Matthieu ook al jaar en dag teruvinden, daar speelt hij namelijk jachthoorn. Af en toe vind je hem ook wel eens achter zijn boeken. Hij studeert namelijk Marketingmanagment in Gent.

De vrouw die jullie onder haar vleugels neemt is Yasmine. Zij wordt dit kampjaar al 24! Dat betekent ook dat zij al heel wat ervaring op de teller heeft staan. Het is haar 7de jaar in de leiding. Ze staat al voor de 2de keer bij de Aspiranten! Haar broer is Robin en ook hij staat al 5 jaar in de leiding.Yasmine is ook lid van de fanfare. Buiten de KSA kan je haar terugvinden voor de klas in het 6de leerjaar of in haar nieuwe stek in Grimminge.

Ze kijken uit naar een jaar vol plezier, amusement en een mooie afsluiter voor jullie allemaal!