KSA Geraardsbergen bouwt!

Vanaf november 2020 begint onze KSA aan een nieuw avontuur. We gaan namelijk een deel van onze lokalen vernieuwen!

Zo nemen we binnenkort afscheid van het Sloeberlokaal en onze opbergruimte. Meer zelfs: volgende week (op 17 oktober) beginnen we aan de eerste afbraakwerken. Maar niet getreurd, want in ruil zetten we een gloednieuw gebouw!

In dit nieuwe gebouw komen er twee nieuwe lokalen van ongeveer 30m² elk. Deze lokalen kunnen omgetoverd worden tot één groot lokaal door middel van accordeondeuren. Daarnaast zetten we nieuw sanitair en een grotere opbergruimte.

Hieronder kan je al eens kijken hoe het er allemaal zal uitzien!

Vrijwilligers gezocht!

Als leiding weten we dat het niet evident zal worden de komende maanden. Naast ‘den bouw’ hebben we natuurlijk ook nog onze zondagse vergaderingen. Ook tijdens de verbouwingen willen we nog steeds leuke spelletjes spelen en op kamp gaan. Dat alleen vraagt op zich de nodige energie van de leiding (zeker dit jaar). Daarom zijn we op zoek naar handige Harry’s die ons nu en dan komen helpen.

Wil jij ons helpen? Dan kan je via deze link je gegevens achterlaten: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrcM8sDdZcN8VEES0SyHazklcrHgVKhkxOeQq8ZbfeHl6OFQ/viewform?usp=sf_link

Centjes!

We gaan eerlijk zijn. We hebben ook je financiële hulp nodig. Daarom lanceren we een inzamelingsactie waar we 15 000 euro mee willen ophalen. Jouw steun is dus broodnodig! We vragen je dan ook of je een gulle bijdrage wilt doen aan ons project.

Wist je trouwens dat je dit jaar 60% van je gift kan terugkrijgen via je belastingaangifte? Dat betekent dat als je ons 100 euro schenkt, je eigenlijk maar 40 euro betaalt! De enige voorwaarde is dat deze schenking meer dan 40 euro bedraagt en dat ze verloopt via KSA Nationaal.

Steunen kan via onderstaand rekeningnummer:

KSA Nationaal
BE98 7865 8704 5293
Vermelding ‘gift ksa geraardsbergen + je naam + jouw adres’

KSA Nationaal stuurt je dan een fiscaal attest die je in je brievenbus zal ontvangen.

We willen alvast Cera Coop bedanken voor hun gulle bijdrage en staan hun dan ook toe een kort woordje over henzelf mee te delen :

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.

Marcel Architecten
Marcel Architecten

Blijf zeker deze pagina en onze sociale media volgen om op de hoogte blijven!