Oudercomité

Onze werking kan ook rekenen op de steun van het oudercomité. Deze gemotiveerde groep vrijwilligers vormen de onzichtbare helpende hand bij al onze activiteiten en festiviteiten. Op regelmatige basis komen zij ook bij elkaar om op hun manier de werking van onze KSA te evalueren, ons te helpen bij de logistiek, bemerkingen te maken, tips te geven. Het oudercomité bestaat logischerwijs uit allemaal ouders van leden of leiding en vormt in onze groep ook een brug tussen ouders en leiding. Ze hebben eigenlijk meer een ondersteunende rol, ze steunen en adviseren de leiding maar mengen zich niet in de eigen koers die de groep vaart.

De grootste verdienste van ons oudercomité is ongetwijfeld de barbecue, een financiële activiteit die essentieel is voor onze werking en elk jaar meer dan 1000 eters aantrekt. Iets om trots op te zijn dus! Ook de barbecue op groot kamp nemen zij voor hun rekening, de receptie van Christus-Koning en nog tal van andere organisaties…

De huidige voorzitter/secretaris van het oudercomité is Pieter-Jan Focke.

U voelt zich ook geroepen om erbij te komen? U wilt gewoon wat nuttige informatie over ons oudercomité? U hebt ideeën, opmerkingen, suggesties over onze werking? Neem dan gerust contact op! Mail naar fpieterjan@gmail.com, bel 0485/30.03.45 of stap gewoon naar iemand van het oudercomité.