Een optreden boeken?

Het muziekkorps van KSA Geraardsbergen werd opgericht in 1977 en is uitgegroeid tot een muziekkorps van een 50-tal leden. Door de jaren heen bouwden we een reputatie op die door iedereen mag gezien worden. We behoren tot de top van de jeugdbewegingkorpsen uit Vlaanderen.

Het ensemble bestaat uit klaroenen, jachthoorns, lyra’s, trommels en heel wat percussie-instrumenten die voor de nodige sfeer zorgen. De formatie wordt feestelijk afgesloten door vlaggendragers.

K.S.A. Geraardsbergen luistert jaarlijks verschillende optredens in binnen- en buitenland op. Stoeten, historische avonden, kermissen, jubileumactiviteiten, taptoe’s,… zijn vertrouwde evenementen voor ons.

Het korps marcheert stijlvol, onder leiding van een vaste tamboer majoor.
Een optreden gebeurt steeds stijlvol en 100% geconcentreerd.

Ook kunnen we shows verzorgen waarbij we spelend in bepaalde figuren door elkaar marcheren. Dit geeft een feestelijke tint aan het optreden en is een lust voor het oog!

Het muziekkorps treedt op in K.S.A.-uniform. Indien gewenst zijn we bereid om, door de organisatie, gehuurde kledij aan te trekken (vb. voor een historische stoet).

U organiseert binnenkort één of andere festiviteit?
U bent op zoek naar een muziekkorps?
U zoekt een sfeervolle en stijlvolle groep?

Dan zijn wij een antwoord op uw vragen!

Meer informatie verkrijg je via:

  • Juliaan Van Lierde
  • 0488/48.39.32
  • fanfare@ksageraardsbergen.be
  • http://www.ksageraardsbergen.be/fanfare/