Uitnodiging Christus Koning 2023 ☧

Published by Ines D'Hose on

Op zondag 26 november is het Christus Koning. Een belangrijke dag waarop de leiding jou heel graag wil uitnodigen. ☧

Het is een feestelijk gebeuren vol vreugde, vriendschap en vertier waarbij we beloven om ons gedurende het nieuwe kampjaar keihard in te zetten voor ban en bond.

Van het jongste Leeuwke tot de oudste leider of leidster, allemaal hebben we een eigen plaatsje binnen de KSA.

Als teken daarvan krijgt ieder van ons een fluitkoord.

‼️ Verloop van de dag ‼️

Trek je piekfijn uniform aan en kom naar de Spiraal (te Geraardsbergen). We verwachten je daar om 9u30. Wees alsjeblieft op tijd. Voorzie zeker ook warme kleren! ❄️

Gedurende de voor- en namiddag leven jong en oud zich naar goede gewoonte volledig uit tijdens een actief en avontuurlijk spel, waarbij moed en enthousiasme onmisbare ingrediënten zijn!

’s Middags eten we samen onze boterhammetjes op. Vergeet dus zeker jouw LUNCHPAKKET niet!! Eveneens zal ook heerlijke warme soep voorzien worden. 😋

Na het middagspel vertrekken we in optocht met de fanfare naar de kerk van Nederboelare. Daar begint om 17u de EUCHARISTIEVIERING. Tijdens deze viering krijg je, na het afleggen van je belofte, je nieuwe fluitkoord. Het is uiteraard niet de bedoeling enkel je fluitkoord te komen halen; we rekenen de hele dag op jouw aanwezigheid.

Ook alle ouders en sympathisanten nodigen we graag uit op de eucharistieviering en de daarop aansluitende RECEPTIE. 🥂

Die wordt verzorgd door het oudercomité en vindt plaats in De Reep. De gelegenheid om een babbeltje te slaan met de leiding en wat bij te praten met elkaar.

💙 Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jij ook! 🧡