Sjorringverkoop

Published by Vermaeren Kenzo on

Beste ouders en leden

De lente is in het land, de zon schijnt, de vogeltjes fluiten en KSA Geraardsbergen organiseert de eerste editie van ‘De Grote Sjorringverkoop’. Dit is ons alternatief voor onze jaarlijkse bloemetjesverkoop die dit jaar helaas niet kon doorgaan.

Onze prijslijst ziet er als volgt uit: 6 Sjorringen kosten 12 euro. Indien u een beetje meer dorst heeft kan u ook direct een bak (24 Sjorringen) kopen aan een prijs van 40 euro. Wilt u er nog een versnapering bij? Geen probleem, er is zelfs de mogelijkheid om een pakket te kopen. Hierin zitten 3 echte Geraardsbergse mattentaarten en 2 Sjorringen, hiervoor betaalt u 10 euro. Ook is een mattentaartenpakket (4 mattentaarten) is mogelijk voor 7,50 euro. U kunt via onderstaande link uw bestelling plaatsen. Bestellen is mogelijk tot en met zondag 25 april.

Link om te bestellen: https://www.ksageraardsbergen.be/event/sjorringverkoop/

Op 1 mei kunt u tussen 10 uur en 17 uur uw bestellingen afhalen aan de lokalen van KSA Geraardsbergen. U kunt uw bestelling ook laten leveren, indien u in een van de deelgemeenten van Geraardsbergen, Brakel, Lierde of Galmaarden woont. Voor de levering vragen we een symbolische euro.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten

De leiding van KSA Geraardsbergen