Kampboekjes Klein Kamp en Groot Kamp

Published by Ines D'Hose on

Beste leden en ouders

Binnen ongeveer één maand is het weer zover. Dan vertrekken we voor 7 dagen op Klein Kamp (-12 jarigen). Enkele weken later vertrekken we voor 12 dagen op Groot Kamp (+12 jarigen).

Dit jaar verblijven we voor Klein Kamp van 3 t.e.m. 9 juli in Mol en voor Groot Kamp van 1 t.e.m. 13 augustus in Wanlin, Houyet.

Om een overzicht te krijgen over het aantal leden dat zal deelnemen aan de kampen is de inschrijvingsperiode beperkt. Inschrijven is mogelijk van 2 juni tot en met 18 juni!

We hopen dat iedereen meegaat, want we zijn ervan overtuigd dat het weer leuke en onvergetelijke kampen worden.

Alle verdere informatie over het Klein Kamp en Groot Kamp kunnen jullie in de kampboekjes hieronder terugvinden. De medische fiche dienen jullie zelf af te drukken, in te vullen en af te geven bij vertrek (Klein Kamp) of bij het inladen van de camion (Groot Kamp), deze kan je, net zoals de kampboekjes, hieronder terugvinden.

Indien jullie nog extra informatie willen of nog vragen hebben over de kampen, dan kan je voor de -12-jarigen naar falke@ksageraardsbergen.be mailen. Voor +12-jarigen kan je naar ines@ksageraardsbergen.be mailen. Uiteraard kan je ook altijd terecht bij de rest van de banleiding.

Met vriendelijke groeten

De leiding