Kampboekjes Klein Kamp 2022 en Groot Kamp 2022

Published by Ines D'Hose on

Beste leden en ouders

Binnen ongeveer één maand is het weer zover. Dan vertrekken we voor 7 dagen op Klein Kamp (-12 jarigen). Enkele weken later vertrekken we voor 12 dagen op Groot Kamp (+12 jarigen).

Dit jaar verblijven we voor Klein Kamp van 4 t.e.m. 10 juli in Genk en voor Groot Kamp van 1 t.e.m. 12 augustus in Bonnerue (Moicry).

Om een overzicht te krijgen over het aantal leden dat zal deelnemen aan de kampen is de inschrijvingsperiode beperkt. Inschrijven is mogelijk van maandag 6 juni 2022 tot en met woensdag 15 juni 2021!

We hopen dat iedereen meegaat. Met de leiding doen we er alles aan om ook dit jaar het kamp zo veilig mogelijk te maken. We zijn ervan overtuigd dat we er weer een leuk en onvergetelijk Klein Kamp en Groot Kamp van gaan maken! Alle verdere informatie over het Klein Kamp en Groot Kamp kunnen jullie in de kampboekjes hieronder terugvinden. De medische fiche dienen jullie in te vullen en af te geven bij aankomst (Klein Kamp) of bij het inladen van de camion (Groot Kamp), deze kan, net zoals de kampboekjes, hieronder teruggevonden worden.

Indien jullie nog extra informatie willen, kunnen jullie steeds contact opnemen met iemand van de banleiding.

Met vriendelijke groeten

De leiding