Dagboek Klein Kamp 2023

Published by Ines D'Hose on

[Dag 1 – Leeuwkes]

Hallo allemaal Na een vlotte busrit naar Mol en het uitladen van de bus, aten we onze buikjes rond met een lunchpakket. Vervolgens maakten we de bedden op en pakten we onze rugzakken uit. We speelden een hele boel spelletjes. Daarna kwamen we meer te weten over Esmeralda en Sara en repeteerden we het kamplied. Na overheerlijke balletjes in tomatensaus speelden we nog een spel en versierden we onze kamer. De Sloebers deden het grote ‘Wie is de Sloeber?’ -spel, waarbij ze elkaar beter leerden kennen aan de hand van toffe weetjes en een kinderfoto. De Jongknapen speelden het voordeel/nadeelspel. Hierbij konden ze voordelen winnen of vastzitten aan een nadeel. Het Vrij Vendel ging op tocht met rebussen en codes. Een hele leuke avond bij alle bannen! Na een drukke dag was het tijd om in onze slaapzak te kruipen en een rustige nacht te beleven.

💤

[Dag 2 – Sloebers]

Oooh neen, grote paniek!
Alle knuffels van de Sloebers waren verdwenen 🥺 Was het de lokale Chiro, KSA Mol of de gemene sultan? Na een lekker ontbijt en grondige inspectie troffen ze de knuffels opgehangen aan, maar gelukkig konden ze ze allemaal bevrijden door deel te nemen aan een SUPER leventjesspel.

Toen de rust terugkeerde, konden we met een gerust hart genieten van ons middagmaal, lekker schnitzels.

Vandaag was er ook een sloeber jarig en daarvoor moesten ze een groot feest organiseren. Door opdrachtjes te voltooien, konden ze versieringen, chips, frisdrank, … verdienen.
Na overheerlijke hamburger trokken we onze feestkleding (lees: pyjama) aan voor een mini feest met maxi pret! Een top dag dus!

Daarnaast hadden zowel de Leeuwkes als de Jongknapen hadden vandaag vuile dag, waarbij ze zo vuil mogelijk moesten worden. Aan de geuren en kleuren te zien, is het zeker gelukt. 🥳