Christus Koning 2021

Gepubliceerd door Sebastiaan De Bruyne op

Beste KSA’er

Op zondag 21 november is het Christus Koning. Een belangrijke dag waarop de leiding jou heel graag wil uitnodigen. Het is een feestelijk gebeuren vol vreugde, vriendschap en vertier waarbij we beloven om ons gedurende het nieuwe kampjaar keihard in te zetten voor ban en bond. Van het jongste leeuwke tot de oudste leider of leidster, allemaal hebben we een eigen plaatsje binnen de KSA. Als teken daarvan krijgt ieder van ons een fluitkoord. 

Verloop van de dag

  • Trek je piekfijn uniform aan en kom naar de Reep ( te Geraardsbergen). We verwachten je daar om 10u. Wees alsjeblief op tijd. Voorzie zeker ook warme kleren!
  • Gedurende de voor- en namiddag leven jong en oud zich naar goede gewoonte volledig uit tijdens een actief en avontuurlijk spel, waarbij moed en enthousiasme onmisbare ingrediënten zijn!
  • ’s Middags eten we samen onze boterhammetjes op. Vergeet dus zeker jouw LUNCHPAKKET niet!! Er zal ook heerlijke warme soep zijn.
  • Na het middagspel vertrekken we in optocht met de fanfare naar de kerk van Nederboelare. Daar begint om 17u de EUCHARISTIEVIERING. Tijdens deze viering krijg je, na het afleggen van je belofte, je nieuwe fluitkoord. Het is uiteraard niet de bedoeling enkel je fluitkoord te komen halen; we rekenen de hele dag op jouw aanwezigheid. Tijdens de Eucharistieviering geldt opnieuw de mondmaskerplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Ook ouders en sympathisanten nodigen we graag uit op de eucharistieviering en de daarop aansluitende RECEPTIE. Die wordt verzorgd door het oudercomité en vindt plaats in De Reep. De ideale gelegenheid om een babbeltje te slaan met de leiding en wat bij te praten met elkaar.
De receptie is een Covid Safe Event. Houd dus zeker jouw Covid Safe Ticket bij de hand bij het betreden van de Reep. Risicopatiënten raden we aan om thuis te blijven.

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jij ook!

Tot dan!

Categorieën: Geen categorie