KSA-zomer

Gepubliceerd door Jarno Clement op

Beste leden ouders

De meimaand is in het land. Voor ons als leiding betekent dit dat we in volle voorbereiding zijn voor Klein en Groot Kamp.

Ondanks het coronavirus blijven wij deze kampen toch voorbereiden. Dit op aanraden van KSA Nationaal en Jeugdwerk Vlaanderen, maar er is nog steeds onduidelijkheid. Zo valt de definitieve beslissing omtrent jeugdwerk pas eind mei. Hier wordt beslist of onze kampen eventueel mogen doorgaan.

Wij met de leiding hopen uiteraard dat we op kamp kunnen. Wij maken ons echter geen illusies. Het zal ongetwijfeld een ander kamp worden dan normaal. Indien de kampen zouden doorgaan zullen we met allerlei maatregelen rekening moeten houden. Van zodra wij zelf nieuws krijgen van KSA Nationaal, zal je alle info over Klein of Groot Kamp van ons ontvangen. Voor de bannen vanaf de Jonghernieuwers is het ook nog even bang afwachten voor Trektocht.

Indien de kampen doorgaan zijn dit de data:

Klein Kamp: 4 juli – 10 juli (bezoekdag valt dit jaar uitzonderlijk op een vrijdag)

Groot Kamp: 1 augustus – 12 augustus (bezoekdag op 8 augustus)

Indien er vragen zijn, mag je zeker contact opnemen met iemand van de leiding. Hun gegevens kan je alvast vinden op onze website: https://www.ksageraardsbergen.be/bannen/leiding/

Categorieën: Geen categorie