Kampboekjes Klein Kamp 2021 & Groot kamp 2021

Gepubliceerd door Sebastiaan De Bruyne op

Beste Leden en ouders

Binnen ongeveer één maand is het weer zover, het klein kamp (-12 jarigen). Enkele weken later is het dan weer tijd voor het groot kamp (+12 jarigen).

Net zoals vorig jaar zullen onze kampen er dit jaar wat anders uitzien, wij met de leiding hebben ervoor gekozen om grotendeels dezelfde regels als vorig jaar te hanteren. Alle informatie over het klein kamp/groot kamp en de verschillende maatregelen die we nemen kunnen jullie in de kampboekjes hieronder terugvinden. Lees het desbetreffende kampboekje zeker en vast eens grondig na!

Om een overzicht te krijgen over het aantal leden dat zal deelnemen aan de kampen is de inschrijvingsperiode beperkt. Inschrijven is mogelijk van maandag 24 mei 2021 tot en met zondag 6 juni 2021!

De medische fiche dienen jullie in te vullen en af te geven bij aankomst, deze kan, net zoals de kampboekjes hieronder teruggevonden worden.

We hopen dat iedereen meegaat. Met de leiding doen we er alles aan om het kamp zo veilig mogelijk te maken. Ondanks alles zijn we ervan overtuigd dat we er ongetwijfeld een leuk en onvergetelijk klein kamp van gaan maken!

Indien jullie nog extra informatie willen verkrijgen kunnen jullie steeds contact opnemen met iemand van de banleiding.

Met vriendelijke groeten

De leiding

Categorie√ęn: Geen categorie