Info Klein Kamp 2021

Gepubliceerd door Sebastiaan De Bruyne op

Beste Leeuwkes, Sloebers,  Jongknapen en ouders,

Binnen enkele dagen is het zover en zijn we met z’n allen op kamp in Dilsen-Stokkem. Wij met de leiding hebben er alvast veel zin in om er weer een onvergetelijk begin van de zomer van te maken.

Via deze mail willen we jullie ook graag het volgende positieve nieuws meedelen: door de positieve evolutie van de coronacijfers en het hoge aantal procentueel gevaccineerde mensen in België heeft het overlegcomité beslist dat de regels rond jeugdwerk en jeugdkampen aangepast worden.

Aangezien we met minder dan 100 leden, exclusief leiding op kamp gaan deze zomer houdt dit voor ons in dat we met alle -12 jarigen samen op klein kamp kunnen in 1 bubbel.   Enkel deze regel zullen we aanpassen. Als ouder dienen jullie de kinderen nog steeds naar de kampplaats te brengen en terug te komen ophalen. Er kan jammer genoeg nog geen bezoekdag georganiseerd worden.

We zullen er met de leiding en de kookouders alles aan doen om zoveel mogelijk rekening te houden met de hygiëne maatregelen. Zo zullen de handen voor en na het eten worden ontsmet en zullen de sanitaire voorzieningen meerdere malen per dag worden ontsmet net zoals alle contactoppervlakten zoals deurklinken. Te intensieve contactspelen proberen we zo veel mogelijk te vermijden.

Hebben jullie nog vragen/opmerkingen of zijn er sommige zaken nog niet duidelijk? Neem dan zeker contact op met iemand van de banleiding. De gegevens van de banleiding kan teruggevonden worden op de website of in het kampboekje.

Groetjes en tot zondag,

De leiding van KSA G’bergen

PS: De jongens van de jongknapen zullen buiten in tenten slapen! Vergeet dus zeker en vast jullie veldbed niet mee te nemen.

Categorieën: Geen categorie