Sjorringverkoop

Gepubliceerd door Quinten De Bruyne op

KSA Geraardsbergen

Sjorringverkoop

4219 4219 people viewed this event.
Free

Beste ouders en leden

De lente is in het land, de zon schijnt, de vogeltjes fluiten en KSA Geraardsbergen organiseert de eerste editie van ‘De Grote Sjorringverkoop’. Dit is ons alternatief voor onze jaarlijkse bloemetjesverkoop die dit jaar helaas niet kon doorgaan.

Sjorring is een uniek bier uitgebracht door KSA Geraardsbergen. Het blonde bier dankt zijn naam aan de imposante bouwwerken bestaande uit houten palen en meters touw en aangezien de leiding en leden van KSA Geraardsbergen zulke vlijtige sjorrers zijn, was de naam dan ook snel gekozen.Het bier heeft een alcoholpercentage van 6,5% en wordt gebrouwen in Brakel bij Brouwerij De Graal. Samen met hen hebben we gewikt en gewogen, geproefd en gesmaakt. Zo kwamen we tot de smaak die ergens ligt tussen een gewone pils en de gekende Duvel.

Het etiket is ontworpen door Geert Belet, lid van ons oudercomité. Op het etiket staat naast het logo van KSA Geraardsbergen een illustratie van een stevige sjorring. De voornaamste kleuren zijn blauw en oranje, de kleuren van ons uniform.Voor wie het nog niet geprobeerd heeft, is het zeker een aanrader! Terwijl je geniet, steun je onze jeugdbeweging en de opbouw van onze nieuwe lokalen

Onze prijslijst ziet er als volgt uit: 6 Sjorringen kosten 12 euro. Indien u een beetje meer dorst heeft kan u ook direct een bak (24 Sjorringen) kopen aan een prijs van 40 euro. Wilt u er nog een versnapering bij? Geen probleem, er is zelfs de mogelijkheid om een pakket te kopen. Hierin zitten 3 echte Geraardsbergse mattentaarten en 2 Sjorringen, hiervoor betaalt u 10 euro. Indien u enkel mattentaarten wenst, dan is dit ook mogelijk; 4 mattentaarten kosten u 7,5 euro. Bestellen is mogelijk tot en met zondag 25 april. Indien u voor afhalen koos, dan verwachten wij u tussen 10u en 17u op 1 mei.

Op 1 mei kunt u uw bestellingen afhalen aan de lokalen van KSA Geraardsbergen. U kunt uw bestelling ook laten leveren, indien u in een van de deelgemeenten van Geraardsbergen, Lierde, Brakel of Galmaarden woont. Voor de levering vragen we een symbolische euro.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten

De leiding van KSA Geraardsbergen

Event registration closed.
 

Date And Time

2021-05-01 to
 

Registration End Date

2021-04-27

Share With Friends

Categorieën: