Kerstconcert op zondag 23 december

Gepubliceerd door Quinten De Bruyne op

Beste leden, ouders, vrienden en sympathisanten,

Graag willen we jullie uitnodigen op ons derde kerstconcert. Dit evenement dient zeker en vast niet om de traditionele kerstzang te vervangen, maar is eerder een gezellig samenzijn om de hoge ‘zangdruk’ wat te verlichten. Elk jaar komen er immers heel wat nieuwe adressen bij waardoor het soms onhaalbaar is om iedereen een bezoekje te kunnen brengen. Je zou dus kunnen stellen dat deze avond een fijne aanvulling is op onze kerstzang.

De mensen die tijdens deze avond volop van ons jeugdig enthousiasme genoten hebben en het niet echt meer nodig achten om nog een bezoekje thuis te krijgen, kunnen hier reeds hun milde bijdrage voor onze werking leveren. Heb je liever dat we thuis nog eens langskomen, dan is dit ook zeker en vast geen probleem! Toch kunnen we niet onder stoelen of banken wegsteken dat het voor ons wel iets makkelijker zou zijn om de kerstzang wat vlotter te laten verlopen. 🙂

Het kerstconcert zal doorgaan in zaal De Doos gelegen op provinciaal domein De Gavers en start omstreeks 18u op zondag 23 december. Voor de leden die bij de leeuwkes, sloebers of jongknapen (-12j) zitten is er die zondagnamiddag ook hun kerstfeestje. Meer info ontvangt u binnenkort!

Maar bovenal is er nog één belangrijke regel die op deze avond geldt:

‘Geniet vooral van het gezellig samenzijn, de fijne gezangen, onze drankjes en lekkernijen!’

Alvast hartelijk bedankt en tot snel!

De leiding

Categorieën: Geen categorie