Christus Koning

De laatste week voordat de advent begint, viert onze KSA, net zoals vele andere jeugdbewegingen het Christus Koning feest.
De leiding geeft hier reeds jarenlang een toffe, hedendaagse invulling aan in de vorm van sport en spel, en als afsluiter volgt een Eucharistieviering, in het kader van Christus Koning.

Tijdens deze viering worden ook alle leden in hun nieuwe bannen opgenomen, of hernieuwen zij hun geloften. Een heuglijk moment voor wie al even op zijn nieuwe fluitkoord wacht.

Leden worden zondag 20 november om 09:45uur aan JC de Spiraal verwacht. ‘S middags eten we allen samen ons lunchpakket op, bij een lekkere tas verse soep. Om 16:30uur vertrekken we dan allemaal samen richting de kerk van Nederboelare, met onze fanfare op kop.
Rond 16:50uur komt onze feestelijke optocht aan, aan de kerk van Nederboelare De eucharistieviering, met aansluitend de plechtigheden, start om 17:00uur.
Na de viering nodigt de leiding en het Oudercomité u allen van harte uit op de receptie, die zal plaatsvinden in zaal de reep.

We verheugen ons alvast op jullie aanwezigheid !