Sloeberleiding

Sloeberleiding

Hallo iedereen,

Wij zijn de sloeberleiding en bestaan uit 6 leid(st)ers.
De oudste onder ons is helemaal niet zo oud als je denkt!
Hij heet Quinten en is bezig aan zijn 4e jaartje als leider. Tijdens de week kan je hem in Gent vinden, waar hij toegepaste informatica studeert aan de hogeschool.
De 2de oudste onder ons is Yasmine. Ze stond ook vorige jaren bij de sloebers en studeert lager onderwijs; een studiekeuze die blijkbaar populair is bij de sloeberleiding, want ook Celien studeert dit, al is zij wel een jaartje jonger dan Yasmine.
De volgende is dan weer geen vrouwlijke power maar mannelijke power: Tuur studeert economie-talen en is buiten de KSA zeer sportief, daarom zal je hem ook
vaak op straat zien lopen en fietsen. Hij heeft een jongere zus Catho die aspirant is dit jaar.
Tot slot hebben we nog Ines en Joren, de “bleukes” onder ons: zij staan voor het eerst in een leidingsploeg maar zitten vol enthousiasme! Ze zitten beiden in hun laatste jaar secundair onderwijs. Ines studeert economie-moderne talen aan het Sint-Jozefsinstituut. Ze zit al sinds haar 6 jaar in de ksa, is twee jaar gestopt maar kon het toch niet missen en kwam terug, waar wij natuurlijk super blij mee zijn!
Joren zit op het Sint-Catharinacollege en houdt van turnen, waarin hij op vrijdagavond ook training geeft.
Ziezo, bij deze hebben jullie toch een beetje kennis kunnen maken met ons. Hebben jullie nog vragen, aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen of eens te bellen!

Wij beloven jullie sloebers onder onze vleugels mee te nemen op een zalig avontuur met veel plezier en vriendschap!

Dikke knuffels van Ines, Yasmine, Joren, Celien, Tuur en Quinten.

Contactinfo