Sloeberleiding

Hey sloebers

Hieronder komen jullie te weten wie jullie leiding nu is en wat deze zoal allemaal doen in het dagelijkse leven.

Dit jaar hebben jullie 3 leiders en 2 leidsters die in totaal al 12 jaar ervaring hebben! Woowwww al zo lang denken jullie? Voor 1 leider is het een speciaal jaar, het is namelijk zijn eerste jaar in de leiding. Matts is 17 jaar oud en kijkt er met veel enthousiasme naar uit om zijn “carrière” als leider te starten bij de sloebers. Daarom vragen we dan ook om zeker vriendelijk te zijn tegen Matts, zodat deze nog jarenlang wilt blijven 😊. Matts studeert Elektronica in Gent. Als hij niet op school vertoeft kan je hem vinden in één of andere sportzaal. Matts heeft ook nog een jongere zus die bij de jonghernieuwers zit. Stiekem is de grootste droom van Matts dat ze later samen in de leiding staan. Als jullie nog meer vragen hebben over het leven van Matts aarzel dan niet en neem contact op met hem!

De 2de mannelijke leider dit jaar is Matthias en hij is 18 jaar oud. Voor Matthias kent de KSA en het leiding zijn al wat minder geheimen, aangezien dit jaar zijn 2de jaar in de leiding is. Vorig jaar kon je hem vinden in het leeuwkeslokaal, maar dit jaar heeft hij ervoor gekozen om van lokaal te veranderen en leiding te zijn van onze tweede jongste groep binnen de KSA, namelijk de sloebers. Matthias zit momenteel in zijn laatste jaar humane wetenschappen in het Sint-Catharinacollege en speelt ook het bekendste instrument in de fanfare: de trommel!

Om chronologische reden zullen we nu de 2 leidsters voorstellen. Zo kunnen we rustig verder opbouwen van jong naar oud!

De eerste vrouwelijkste leidster die voor jullie klaar staat dit jaar is Celien. Celien is 20 jaar oud en studeert orthopedagogie in de bruisende studentenstad Gent! Als ze niet op school zit kan je haar waarschijnlijk terugvinden in de winkelstraat! Is ze toch niet op school of aan het shoppen, dan is ze ook nog te vinden op de KSA op vrijdagavond. Celien zit namelijk ook in onze fanfare waar ze vlaggendrager is. De kans dat jullie haar tijdens de repetitie tegenkomen is wel klein, aangezien vlaggendrager zijn niet zo veel repetitie vereist 😊. Buiten dit alles heeft Celien ook een literaire interesse. Net zoals Matthias stond ze vorig jaar bij de leeuwkes. Haar 4de leidingsjaar wou ze graag doorbrengen bij de sloebertjes.

De tweede vrouwelijkste leidster voor het komende jaar is Melissa. Net zoals Celien is ze 20 jaar oud en studeert marketing aan de Hogeschool Gent natuurlijk in Gent. Vele sloebers onder jullie kennen Melissa al, aangezien ze vorig jaar ook leiding was van de sloebers. Ze vond het zo een fijn jaar dat ze er graag haar 4de jaar als leidster ook wel wou doorbrengen. De echte reden dat ze terug bij de sloebers staat is gewoon omdat ze terug het grootste lokaal van de KSA wou hebben, maar sssssssttt (niet doorvertellen he)! Op vrijdagavond speelt ze samen met Matthias en Sebastiaan trommel in de fanfare! Als laatste komen jullie te weten dat Melissa leiding zal geven aan haar kleinere broer, wie dit is zullen jullie wel ontdekken op de zondagse vergaderingen. Een kleine tip, de naam begint met een J en eindigt op ordy 😊.

Als 3de mannelijke leider en laatste leiding van de sloeberban heb je Sebastiaan. Sebastiaan is 22 jaar oud en start aan zijn 6de jaar leiding. In de jaren hiervoor geeft sebastiaan al 2x leiding gegeven aan de sloebers, 1 keer aan de leeuwkes, 1 keer aan de jongknapen en vorig jaar stond hij bij de knapen. Net zoals Celien en Melissa studeert Sebastiaan in Gent. Hier probeert hij na het behalen van zijn bachelor elektromechanica nog een bachelor klimatisering te halen. Of dit hem zal lukken zullen we op het einde van het jaar te weten komen 😊. Naast studeren is er natuurlijk ook plaats voor plezier. De details hierover zullen we jullie maar besparen! Ook heeft sebastiaan nog 2 broers en 1 zus in de KSA.

Voilà dit was de voorstelling van de sloeberleiding voor het kampjaar 2019-2020. Wij met de leiding zullen er alvast alles aan doen om er een superleuk jaar van te maken met mega leuke vergaderingen en activiteiten.

 

Als jullie nog vragen hebben mogen jullie steeds contact op nemen met iemand van de leiding!

Groetjes

De sloeberleiding

Wij kijken alvast uit naar jullie komst op de zondagse vergaderingen!!

 

 

 

Contactgegevens: