Leeuwkesleiding

Dit jaar staan we met ons 6 koppige leiding klaar om de leeuwkes elke zondag te laten knutselen, amuseren en ravotten.

We stellen ons voor van jong naar oud.

Dries is met zijn 17 jaar de jongste van de groep. Hij studeert namelijk houtbewerking aan het het KA Geraardsbergen. Dus voor een reparatie groot of klein moet je bij Dries zijn.

Linde is kleuterjuf in spé. Ze is met haar 18 jaar de jongste leidster bij de leeuwkes. Ze is de creatieve en zorgende persoon van de groep. Met haar rode kruis kennis kan ze elk wondje verzorgen.

Stijn is de grootste van onze leidingsgroep en met zijn 19 jaar de oudste leider bij de leeuwkes. Hij is altijd paraat voor een verkleedpartij bij de leeuwkes. Zijn creatieve genen kan hij uitwerken op de PC, hij studeert namelijk web ontwikkeling.

Charlotte heeft jaren ervaring bij de oudere bannen. Ze wou eens kijken hoe het bij de kleinste is. Ze is de ambiance maker van de groep. Brouwsels doen ontploffen is 1 van haar specialiteiten. Ze studeert namelijk biomedische aan de hogeschool in Gent.

Marthe die al ervaring heeft bij de leeuwkes. Ze zal ook dit jaar zotte ideën uitwerken bij de leeuwkes. Ze is namelijk de grappige van de groep. Verder zit ze in haar derde jaar orthopedagogie aan de Hogeschool Gent.

Nona is de bomma van de groep. Die de meeste  leidingservaring achter de rug heeft. Ze staat in voor de humor met droge mopjes die de leeuwkes jammer genoeg niet altijd begrijpen. Met haar 23 jaar is ze de enige die al werkt bij de leeuwkes.

Nona Cauchie   Nona@ksageraardsbergen.be   0494/04.74.44

Marthe Van Lierde  Marthe@ksageraardsbergen.be  0487/26.98.83

Stijn Claes   Stijn@ksageraardsbergen.be   0497/13.66.65

Linde De Rop   Linde@ksageraardsbergen.be   0471/36.95.70

Dries Favyts   Dries@ksageraardsbergen.be   0491/91.28.32

Charlotte De Bruyne  Charlotte@ksageraardsbergen.be   0494/70.78.82