Knapenleiding

Knapenleiding

In het kampjaar 2017-2018 vormen Maartje, Matthieu, Marieke, Jonas en Juliaan de nieuwe fantastische leidingsploeg van de knapen. Samen staan wij garant voor 30 jaar leidingservaring, dat kan al tellen!

Matthieu is de jongste van het quintet. Hij wordt als eerstejaars leiding onder de vleugels genomen van zijn medeleiding. Matthieu zit nog op school in het Sint-Catherinacollege, zijn studiecarrière moet dus eigenlijk nog beginnen, met wat geluk aan de Koninklijke militaire school!

Dan is er Maartje, journaliste in spe en actieve KSA’ster! Zo zit ze bijvoorbeeld ook in het fanfarecomité en is ze verantwoordelijk voor ons bondsblad “Trouw”.

Marieke is qua leeftijd de middelste van de groep. Naast knapenleidster is ze ook laborante in het UZ en een echte ster op het voetbalveld! Het is haar eerste keer leiding bij de knapen, spannend!

Tot slot zijn er nog Juliaan en Jonas, de twee bompa’s van de KSA. Beiden staan ze buiten hun KSA-uren voor de klas als leerkracht. De ene geeft les aan jonge kinderen, de andere aan kinderachtige jongeren. Desalniettemin vinden ze het zalig om op zondag hun laatste restje energie in de KSA te steken!

Via onderstaande gegevens kan je de knapenleiding bereiken voor al je vragen of opmerkingen :