Knapenleiding

Knapenleiding

3 jongens en 2 meisjes die elke zondag paraat staan om de knapen de leukste dag van de week te laten beleven. Maar wie zijn ze? Wat doen ze en wat drijft hun? (tromgeroffel)

Laten we eens een korte voorstelling geven…

Ladies first, what did you expect?
Yasmine en Morgane zijn de 2 vrouwelijke leidsters bij wie jullie altijd terecht kunnen.
Yasmine is 20 jaar oud en studeert lager onderwijs. Ze heeft een broer Robin, die ook in de leiding staat. Zij is ook lid van onze KSA-fanfare en speelt trommel.

De jongste leidster, Morgane, is 18 jaar en studeert Biomedische Wetenschappen aan de UGent. Ze is erg muzikaal en sport bijna dagelijks. Natuurlijk is zij ook lid van de fanfare waarin ze grote lyra speelt.

Om dan over te schakelen naar de gentlemen gaan we bij de oudste beginnen.
De 21-jarige Sebastiaan kunnen we ook als onze pater familias beschouwen aangezien hij nu al aan zijn vijfde jaar leiding begint. (WAUW) Naast het drinken van zijn lievelingsdrankje, de Westmalle triple, studeert hij ook elektromechanica aan de HOGent. Ook hij is lid van onze fanfare waarin hij trommel speelt. (dubbele WAUW)

Daarnaast hebben we nog de Stijn die 20 jaar is en aan zijn vierde jaar leiding begint. Hij is al klaar met zijn studies en werkt als webdeveloper in Gavere. Hij zit ook wel niet in onze fanfare zeker? Jawel zekerrrrr en vast! Bas is zijn instrument.

Om te eindigen met de jongste van de mannen, staat Matthieu voor jullie paraat. Hij is 18jaar en doet een 7de jaar wiskunde en wetenschappen in Gent. Ook hij zit in de fanfare. Hij speelt al zijn 2de instrument. De volledige knapenleiding maakt dus deel uit van de fanfare! (applaus!)

Zo, genoeg informatie om elke zondag vanaf 14uur naar de lokalen van de Atembekeweg 2 te komen. (knipoog)

Muzikale groetjes,

De knapenleiding

Via onderstaande gegevens kan je de knapenleiding bereiken voor al je vragen of opmerkingen :