Knapenleiding

Hallo knapen

Hieronder komen jullie te weten wie jullie knapenleiding nu precies zijn.

Eén van de twee leiders bij de knapen is Jarno en hij is 22 jaar oud. Ja, jullie lezen het goed 22! Da’s oud ee 😊 Maar dit betekent ook dat hij aan zijn 6de jaar leiding begint en dit voor de 3de keer bij de knapen. Hij vindt het hier blijkbaar leuk. Verder zit hij ook in de fanfare, waar hij op de grosse caisse speelt. En wanneer Jarno niet op de ksa is, zit die waarschijnlijk in Gent. Daar studeert hij handelswetenschappen aan de UGent. Daarnaast gaat Jarno ook wel al eens graag lopen. En dan bedoelen we niet gaan lopen van problemen ofzo 😉 Nee nee echt sporten! Een andere hobby is moppen tappen, maar of deze al dan niet geslaagd zijn, mogen jullie zelf komen beoordelen 😉. En tot slot is hij wel altijd te vinden voor een gevecht met nerfgeweren.  

Onze jongste leider/leidster bij de knap is… Megan!! 😀 Bovendien is ze ook de sportiefste van ons alle vier. Zo heeft ze al vele sporten op haar palmares staan, maar momenteel houdt ze zich bezig met basketbal (en KSA is soms ook wel eens wat sporten). Momenteel studeert ze wetenschappen wiskunde in het KA van Geraardsbergen. Je kan bij Megan voor alles terecht, maar er is één onderwerp dat ze absoluut haat: Games! Nee nee, spelletjes, daar moet ze écht niet van weten! Tenzij het spelletjes op de KSA zijn natuurlijk!

Zeker niet te onderschatten is onze oudste knapenleidster Charlotte. Vergis je niet aan haar uiterlijk, als ze iets te zeggen heeft, zal iedereen het horen. Net als Jarno start ze ook aan haar 6de jaar leiding, ervaring met hopen dus! Charlotte studeert biomedische laboratoriumtechnologie en gaat in haar vrije tijd graag fietsen. Eén ding is zeker met Charlotte is ’t altijd ambiance!

Een leuk wistje-datje over Charlotte en Jarno is dat ze ooit, lang geleden, knapenleiding waren van Megan en Robin. Zo oud zijn ze dus al!

Last but not least… Robin! Het is zijn 2de jaar leiding maar onderschat hem niet! Robin is een echte filmliefhebber en is zeer creatief bij het tekenen en schetsen.  Robin studeert zijn eerste jaar Architectuur in Gent. Net zoals Jarno maakt Robin ook vaak grapjes waar ze zelf om stuk gaan 🙂 Een leuk wist-je-datje over Robin is dat hij veel weetjes kent!

Jarno Clement – 0470/59.23.74 – Jarno@ksageraardsbergen.be

Robin Peeters – 0491/63.91.95 – Robinp@ksageraardsbergen.be

Megan Swift – 0497/94/99/78 – Megan@ksageraardsbergen.be

Charlotte De Bruyne – 0494/70.78.82 – Charlotte@ksageraardsbergen.be