Jongknapenleiding

Jongknapenleiding

Stijn Claes
Stijn is een aangename jongeman van 18 jaar die zijn 2e jaar in de leiding staat. Tevens is het ook zijn tweede jaar bij de jongknapen en volgt hij de richting webontwikkeling. Verder is hij verzot op tractors en heeft hij een grote schoenmaat: maat 49.

Melissa Matthys
Melissa is het groentje onder de jongknapenleiding, want dit is voor haar het eerste jaar in de leiding. Ze vult haar uren op de middelbare school voornamelijk op met Economie en Wiskunde. Verder is ze ook muzikaal; ze speelt accordeon en kan zeer mooi zingen.

Jonas Holderbeke
Jonas is de ancien onder ons, en zelfs niet enkel bij de jongknapenleiding maar van heel KSA Geraardsbergen!!! Hij zit al voor zijn negende jaar in de leiding. Volgend jaar mag hij dus een groot feest geven in swingcafé Delirium, waar hij zelf regelmatig aan het werk is in het weekend. Tijdens de week geeft hij les in het zesde leerjaar. Binnen de KSA is hij ook lid van de fanfare waar hij de te weinig gerespecteerde taak als vlaggendrager vervuld. En zoekt u nog een kinderoppas? Ook dan ben je bij hem aan het juiste adres! Zijn nummer vind je terug op onze website 😉

Nona Cauchie
Nona heeft na twee jaar bij de hernieuwers beseft dat ze toch liever leidster wou zijn, en ondertussen doet ze dat al voor het vierde jaar fantastisch. De altijd rustige Nona is nog op zoek naar werk dat past binnen haar opleiding als sociaal werker. Verder draagt ze ook haar muzikaal steentje bij in ons eigen muziekkorps.

Quinten De Bruyne
Quinten zit nu in zijn tweede jaar Toegepaste Informatica op Hogeschool Gent. Ook dit jaar zit hij op kot in de bruisende studentenstad waar hij af en toe wel eens de bloemetjes buitenzet. Voor hem is het nu zijn derde jaar in de leiding. Op zaterdag kan je hem ook regelmatig aan het werk zien bij Action Geraardsbergen. Quinten heeft ook een broer en een zus van dezelfde leeftijd (19 jaar) bij de leiding. Charlotte en Sebastiaan worden zij vaak genoemd. Ook houdt hij van zijn vijf honden, waarvan Florreke toch zijn lievelingetje is.

Voor meer info, contacteer ons maar

p1030199