Jonghernieuwerleiding

Jonghernieuwerleiding 2017-2018

Beste, liefste en knapste Jonghernieuwers

Het komende kampjaar staan Tim, Siebren, Eva & Rani in voor jullie hoofdzakelijk zondags entertainment!

Wij zijn drie bruintjes en een blondje, twee mannetjes en twee vrouwtjes, allemaal studenten, een trommelaarster, een lyrabespeelster en twee vlaggendragers, vier handen op een buik, drie najaarskinderen en een voorjaarskind… maar bovenal zijn we vier vrienden die er een ferme lap op willen geven dit jaar!

Bij de Jonghernieuwers mag het er van ons part al wat ruiger en vuiler aan toegaan, maar we weten ook een chillere sfeer en warme gezelligheid te appreciëren! Daarnaast staan we open voor ieders inbreng en hopen we dat iedereen zich thuis voelt in onze jonghernieuwerfamilie! Uit ervaring weten we dat de Jonghernieuwers al lang geen poesjes meer zijn om zonder handschoenen aan te pakken. Vandaar deze uit de kluitengewassen banleiding. Wij stellen onszelf kort even voor.

Allereerst is er Tim Holderbeke. Hij luistert ook naar de bijnaam Timhol. Voor hem is het zijn 4de jaar in de leiding, zijn rugzakje vult zich dus stilaan met heel wat ervaring. Hij studeert logopedie aan de Arteveldehogeschool in Gent. Buiten de KSA gaat Tim graag eens gezellig iets drinken met vrienden en gooit hij veel uren van zijn leven weg door te slapen en te studeren natuurlijk ;-).

Devolgende in rij is Siebren Belet. Na twee jaar bij het jongste deel van de nieuwe jonghernieuwerban, gaat Siebren er nog een derde jaar voor gaan. Wanneer je Siebren niet op de KSA kan terugvinden zit hij hoogstwaarschijnlijk in het skatepark van Geraardsbergen of achter zijn bureau in Gent. Siebren studeert net als Tim aan de Arteveldehogeschool waar hij zich verdiept in de grafische en digitale media.

Als voorlaatste hebben we Eva De Cooman. Eva is 18 jaar en begint dit jaar aan haar eerste spannende jaar in Gent. Daar zal zij taal- en letterkunde studeren en volop genieten van het studentenleven! Eva is een duizendpoot die naast haar passie voor de KSA ook vaste klant is van de muziekacademie. Voor haar is het nu haar tweede jaar in de leiding en ze vond dat het eens tijd was om te ondervinden hoe cool die Jonghernieuwers nu wel écht zijn.

We eindigen deze voorstelling bij Rani Huttener. Ze is jarig op 9 februari en verwacht, nu jullie dat weten, veel kaartjes en cadeautjes! Dit kampjaar is voor haar haar 6e jaar als leidster. Ook zij heeft dus al heel wat know-how achter de kiezen. Ze mag zichzelf gediplomeerd journaliste noemen en is nu op weg om ook de titel van Master in de Communicatiewetenschappen in de wacht te slepen. Andere titels waarop ze reageert zijn: Raan, Rainy en René.

Zo, jullie kennen ons nu al een beetje. Wij hopen snel hetzelfde over jullie te kunnen zeggen!