Jonghernieuwerleiding

Dag Jonghernieuwers,

Wij zijn drie bruintjes en een blondje, drie mannetjes en een vrouwtje, allemaal studenten (of iets wat erop lijkt): een informaticus, een burgie, een leerkracht en een filologe. Wij zijn samen 79 jaar en zitten allemaal al van bij de leeuwkes in de KSA. Bovenal zijn we vier vrienden die er serieus tegenaan willen gaan dit jaar!

Het eerste, en enigste vrouwtje onder ons is Eva De Cooman. Eva is 19 jaar en begint dit jaar aan haar tweede jaar in Gent. Daar studeert zij taal- en letterkunde en zet ze al eens de bloemetjes buiten! Buiten naar de les gaan en feesten, leest Eva al graag een boek, kijkt zij naar la Casa de Papel en komt zij natuurlijk ook keigraag naar de KSA! Eva luistert naar de naam Evatsn, Deco en de echte vrienden durven haar ook wel eens “lil bitch” te noemen.

De volgende leider luistert naar de naam Tim (ook wel Timmetje voor de dreiries) Caelen en is 20 jaar jong. Na jarenlang hernieuwer te zijn geweest trekt hij dit jaar zijn stoute schoenen aan en gaat hij voluit voor het leiderschap bij de jonghernieuwerban. Hij is student in Gent en zit nu in zijn eerste jaar Master Burgerlijk ingenieur toegepaste natuurkunde. Verder speelt hij ook al van kleins af aan voetbal en is hij in Gent lid van de studentenclub van Geraardsbergen: De Geeraard. Na een lange KSA maand met groot kamp en trektocht nam hij de beslissing de overstap naar de leiding te maken waar hij zich het komende kampjaar voor de volle 100 procent zal smijten voor zijn ban.

Quinten is de tweede mannelijke leider en…

Ikzelf ben Tuur Peeters en ik begin dit jaar aan mijn 14de jaar in de KSA waarvan nu mijn 3de jaar in de leiding. Het is het eerste jaar dat ik bij een oudere ban sta dus ik heb er superveel goesting in! Het zal uiteraard wel een hele verandering zijn, maar verandering kan zeker geen kwaad! Ik ben 19 jaar en ben dit jaar gestart aan de HoGent waar ik leerkracht secundair onderwijs studeer. Naast vlijtig studeren hou ik me ook bezig met wat sporten zoals fietsen en af en toe eens gaan lopen. Tot slot gaat Tuur ook al eens graag een pintje drinken met vrienden en bouwt hij ook wel al eens graag een feestje